Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika State of Georgia – Kritika az első részekről

State of Georgia – Kritika az első részekről

0
Oszd meg!

Anno nagyon megörültem, mikor a State of Georgia kapcsán megjelentek az első hírek, többek között itt is írtam nektek róla. Az eddig leadott öt rész végignézése után sem éreztem semmi extrát. Tudjátok, az a tipikus nézed, nem mosolyogsz, de telik az idő. Kicsit kettős bennem tehát az érzés a sorozattal kapcsolatban, de szerintem sokan érzünk így, elnézve a széria pocsék nézettségi adatait. Na meg, úgyis lesújt a kaszás, szóval nézem, amíg van mit.

state-of-georgia

A történet egyébként pofonegyszerű: Georgia (Raven-Symoné) azért költözött New Yorkba, hogy sztár legyen. Egy okos, szép és nagyszájú déli lány ő, akinek a szíve aranyból van. A legjobb barátnője, Jo (Majandra Delfino), akivel együtt dolgozik a parfüméria részlegen. Jo szíve a tudományokért dobog. Ők ketten Georgia harsány és jó kedélyű nénikéjénél, Honeynél (Loretta Devine) laknak. Az epizódok szerencsére nem csak egy vidéki lány sztárrá válásának a nehéz útját mutatják be, hanem a barátság és a párkapcsolatok nehézségeit, buktatóit is. Nem olyan vicces, mint amilyen lehetne, de néha Honey beszólásai azért ütnek, nagyon nagy forma az öreglány :)

Elsősorban azoknak ajánlatos ebbe a sorozatba belenézni, akik valahol megszívlelték a főhősöket. Engem is nagyrészt az visz tovább, hogy kedvelem Ravent és Majandrát, na meg sokkal gagyibb szitkomokkal is találkoztam már, ez hozzájuk képest pedig nem is olyan rossz. Nem ez fogja megváltani a világot az biztos, de azért élvezhető.

Értékelés: 5/10
Semmi extra, nem egy Már megint Malcolm, de nézhető és ha ráhangolódtál a karakterekre, tán valahol még meg is mosolyogtat. Ez pedig néha bőven elég. Azt hiszem.

857 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here