Gossip Girl – Itt a harmadik évad!

  2
  Oszd meg!

  Megszakítás nélkül folytatja a Cool TV a Gossip Girl c. sorozat hazai vetítését. Eddig a második évad részeit láthattuk a képernyőn, és most eljött az ideje a harmadik évad premierjének is. És hogy mi vár ránk az évadban? Íme, dióhéjban (forrás: Gossip Girl Fan)

  Kedvenceink élete ismét fenekestül felfordult. Blair, Dan és Vanessa az NYU-n folytatják tanulmányaikat, Nate a Columbián, Serena pedig halaszt egy évet a Brownon. Míg Chuck megpróbálja beindítani új vállalkozását, addig Jenny új státuszát és hatalmát ízlelgeti. Vajon Georgina mostani feltűnése ismét bonyodalmakat szül? Scott titka meddig marad titokban? Azt hallottuk William van der Woodsen is visszalátogat a városba, megzavarva az eddigi nyugalmakat.

  Ugyan nem a második a sorozat legjobb szezonja, de érezhető a minőségbéli javulás a második évad után, szóval mindenképp érdemes lesz belenéznetek! Amit azonban én a legjobban ajánlok, hogy angolul, magyar felirattal kövéssétek nyomon a sorozatot, mivel elég gyengus lett a szinkron – nekem legalábbis egyáltalán nem nyerte el a tetszésem…

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here