Főoldal Hírek Egy újabb Szex és New York mozifilm?

Egy újabb Szex és New York mozifilm?

7
Oszd meg!

Hiába bukott meg a Szex és New York 2 a mozikban, a készítők mégis szeretnék folytatni a történetet – csak egy kicsit másképp. Candace Bushwell – Nyár és New York c. könyvét vennék alapul, ami arról szól, amikor Carrie 19évesen megérkezett a New Yorkba. A film pedig a a négy barátnő találkozását és megismerkedését mutatná be, de a szerelem se maradhat ki… Az egyik bennfentes így nyilatkozott: “Szó sincs arról, hogy Sarah Jessica és a többiek visszatérnének. Új színt akarunk vinni a Szex és New Yorkba, ezért a terv az, hogy Carrie-t visszarepítjük abba az időbe, amikor tizenkilenc évesen először érkezik Connecticutból a Nagy Almába, és viszonyt kezdett egy nála jóval idősebb férfival

Már a lehetséges főhősöket is emlegetik, Carrie szerepére pedig az Olsen ikrek húga, Elizabeth Olsen a legesélyesebb. Samanthát a Gossip Girl sztárja, Blake Lively, Charlotte bőrébe a Wizards of Waverly Place-ből érkezne Selena Gomez, Mirandát pedig Emma Roberts alakíthatja. Persze ezek csak pletykák, de én favorizálnám ezt a szereposztást, és a film elkészülését is. Ti hogy vagytok vele, nektek tetszene az ötlet?

7 Hozzászólások

  1. Blake-t énis Carrinek tippeltem.Én szeretem a sorozatot is és az első film is tetszett de a második az kinszenvedés volt.inkább a jobarátok mozifilmet nézném már meg :)

  2. Szívem szerint Ashley Olsent raknám a főszerepbe bár ő régi nagynagy kedvenc, egyébként nagyon jónak ígérkezik! Remélem megcsinálják, ilyen szereposztásban! :)

  3. @Kanka: Első blikkre én is azt hittem, de logikusan belegondolva, valahogy jobban passzolna Samanthára :D

    @Kittymano: Na igen, az Olsen ikreket én is szerettem anno, jó lenne ha ismét felívelne a karrierjük.

    ——————–

    Amúgy a legfrissebb hírek szerint úgy néz ki, mégse lesz semmi a tervből :(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here