Főoldal Érdekességek Ajánló A Cinderella Story – Once Upon a Song

A Cinderella Story – Once Upon a Song

2
Oszd meg!

A Hamupipőke sztori – Volt egyszer egy dal címmel érkezik Lucy Hale legújabb filmje. A Pretty Little Liars bájos hősnője nemcsak színészi, de énekesi vénáját is megmutatja az ősz egyik leginkább várt DVD megjelenésében. A film Szeptember 6-tól lesz megvásárolható, de az ABC Family is bemutatja majd.

Ebben a történet Katie (Lucy Hale) arról álmodik, hogy énekes lehessen, de ezt folyamatosan meghiúsítja a lány kegyetlen mostohaanyja (Miss Pyle) és mostohatestvére, Bev (Megan Park). Mindkét fiatal lány egy művészeti iskola padjait koptatja, és mindketten ugyanazt akarják: megnyerni a téli tehetségkutató műsort. Amikor pedig egy új, igencsak vonzó srác érkezik a suliba, akkor Bev úgy dönt, mindent elkövet annak érdekében, hogy Luke (Freddie Stroma) kegyeit elnyerje. És ő úgy véli, szerelemben és háborúban mindent szabad…

A napokban pedig megjelent az első dal és egyben jelenet) a Volt egyszer egy dalból, amiben Lucy Hale adja elő a Run This Town c. dalt adja elő – a dalolászás után pedig meg is tekinthető az első jelenet a filmből – mindez az . Nagyon szép hangja van Lucynak, nem is hittem, hogy ilyet is tud. Azt hiszem nem tévedek, ha azt mondom, az ősz egyik leginkább várt filmjévé lépett elő a Cinderella Story – Once Upon a Song :)

2 Hozzászólások

  1. Most nem azért, de az amerikaiak is kitalálhatnának már végre valami eredetibbet. Nekem nincs különösebb bajom Lucy Hale-el, de ez a történet már olyan szinten ellaposodott, hogy az már fájdalmas. :) Na mindegy, ez kell a népnek. :)

  2. Az eddigi folytatások sikeresek voltak, szóval valóban, van igény rá. Engem is érdekel, pedig egyértelmű, hogy miről fog szólni, és mi lesz a vége… :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here