Főoldal Érdekességek Ajánló The Glee Project – Az eddig elkészült videóklippek

The Glee Project – Az eddig elkészült videóklippek

4
Oszd meg!

Hetek óta fut az amerikai Oxygen csatornán a The Glee Project c. reality, ahol minden részben készül egy videóklipp, a zseniális Eric White rendezésében. Most ezeket a videókat nézhetitek meg, részenkénti csökkenő sorrendben. Sajnos a Youtube szereti törölni ezeket a zseniális klippeket, ezért mindenkinek azt javaslom, hogy addig nézze meg őket, amíg lehet …

tgp

YOU CAN’T TOUCH THIS: Talán eddig ez a kedvenc klippem a srácoktól, remekül elkapták a dal hangulatát. Damian és Hannah táncmozdulatai pedig ahh, zseniálisak voltak, és Samuel is igencsak kitett magáért. A koreográfia, a dal címének a megmutatása a körömlakkon és a cipőn keresztül pedig zseniális húzás volt. Bár nem ez a kedvenc dalom a skacoktól, de ez a klipp sikerült eddig a legjobban :)

MAD WORLD: Ritka szomorú egy dal ez, a videó pedig zseniális. A srácok az a feladatot kapták, hogy írják rá a táblára azt, ami miatt a leginkább szomorúak, amin szeretnének változtatni, de talán sosem tudnak majd. Marissa tábláján például az szerepel, hogy anorexia, de a lány lesatíroztatta a videókról, de az adásban még látható volt a kiírás. Leginkább Emily fogott itt meg, azt írta hogy “used“, azaz használt … és mindannyian tudjuk, hogy itt mire gondolhat egy lány. Emily arcjátéka és hangja itt volt a legjobb, személyiségügyileg is itt mutatta meg egy új oldalát, szörnyű, hogy ebben a részben esett ki. Íme, ez a szomorú videó – a fekete-fehér pedig telitalálat volt, színesben totál más feelingje lenne az egésznek.

WE’RE NOT GONNA TAKE IT: Szerintem ez a leggyengébb videó, és nem csak azért, mert az általam kevésbé Alex lett a központi alak. A sztori erőltetett, a dal sem a legjobb, ráadásul szerintem nem erről szól a theatrically – de hogy merek én vitába szállni a készítőkkel :) Akárhogy is, nem mondom, hogy rossz, csak a többihez képest nagyon gyenge. Persze, az is meglehet, hogy nektek ez lesz a kedvenc :D

FIREWORK: Katy Perry dala pont olyan hangszerelésben, ahogy a Glee-ben előadta Lea Michele. Arra mindenképp jó volt ez a nóta, hogy bemutassák számunkra a Glee Project részvevőit. A klipp amúgy nagyon ötletes, remekül sikerült egy iskolai évkönyfotózás köré építeni az egészet, bár, szerintem a dal mondanivalója egy cseppet sem passzol a fotózáshoz, de ez már más tészta, nem igaz? A klippet egyszer már kitettem jóminőségben, azóta sajnos törölték, íme egy gyengébb verzió.

4 Hozzászólások

  1. A Mad World-ben csak azért van kitakarva Marissa táblája, mert ez a verzió még az adás előtt került ki a netre, és nem akarták lelőni a promókban már megszellőztetett “poént”, hogy mi is a lány gyengepontja. Amúgy szerintem eddig ez volt a legütősebb videó(/dal/rész), mindenkiből előhozta a legemberibb oldalát, én is sajnálom, hogy Emily ment haza, mert pont most derült ki, mi is lapul valójában a szeleburdi álarca mögött. Damian “megtörése” is nagyon tetszett a saját dala előtt.

    A You can’t touch this nézése közben pedig még mindig képtelen vagyok levakarni az arcomról a fülig érő vigyort. :)
    Várom már magát az adást is!

  2. hali. hol lehet ezeket megnézni? mert az oxigénen nem engedi, és nagyon érdekelne. valamivel ki kéne töltenem a nyári szünetüket :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here