Főoldal Hírek Teen Choice Awards 2011 – A jelöltek

Teen Choice Awards 2011 – A jelöltek

2
Oszd meg!

Mint minden évben, idén is jelentkezik a Teen Choice Awards, ahol a tinik szavazatai alapján döntik el, hogy kik a fiatalok aktuális kedvencei. Több kategóriában lehet voksolni a kedvencekre online, a Teen Choice Awards hivatalos oldalán. A díjátadót természetesen ismét élőben közvetíti a FOX csatorna, méghozzá Augusztus 7-én, a ceremónia pedig Los Angelesben lesz majd.

Az idei jelöltek a várakozásoknak megfelelően alakultak, túl sok meglepetés nem akadt. A legtöbb nominálást a Glee kapta, összesen kilenc kategóriában szurkolhatunk nekik. Számomra a legfontosabb a tévés kategória (gondolom nektek is). A legjobb drámai sorozatként a Gossip Girl nyerésének örülnék, a negyedik évad erőssége miatt. A színészek közül Chace Crawford és Blake Lively a nyerő. A Fantasy-scifiből kapja a díjat a Smallville, mégiscsak idén búcsúzott. Színészből Ian Somerhaler, nőknél pedig Erica Durance diadalmaskodjon. Az akciósorozatoknál egyértelműen a Nikita Zachary Levy – Lindsey Fonseca a számomra nyerő, a vígjátékoknál pedig a Glee, Cory Monteith és Miley Cyrus a Hannah Montanáért. Mellesleg, a legnagyobb verseny szerintem a komédiás színésznők között alakul ki, nagyon erős a mezőny: Miranda Cosgrove, Kaley Couco, Miley Cyrus, Selena Gomez és Demi Lovato – a tinik nagy kedvencei :)

Most idén vagyok igazán elégedett a nomináltakkal, kíváncsian várom a végeredményt! Ha az összes jelölt érdekel, kattints ide, itt megnézheted a teljes listát!

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here