Főoldal Hírek Harry Potter – Egy új poszter az utolsó részhez

Harry Potter – Egy új poszter az utolsó részhez

2
Oszd meg!

2011 július 15.-én véget érnek Harry Potter kalandjai a mozikban, hősünk szembenéz ellenségével, az ádáz Voldemorttal. Egy korszak lezárul a HP széria véget értével. Az eddig elkészült hét film nekem nagy kedvenc.

Hiába nem adja vissza a könyv élményét, a filmek egész jól bemutatják Rowling világát azoknak, akik nem vették még a kezükbe a könyveket. Én őszintén bízom benne, hogy a filmsorozat lezárása is legalább olyan jó lesz, mint az eddigiek. Ti is nagyon várjátok már a befejező részt?

harry-potter-7

2 Hozzászólások

  1. Igen. A HP miatt kezdtem el fórumozni 2005 nyarán, ugyanis a hatos elolvasása után nem tudtam senkivel sem kibeszélni a könyvet. Több nagyszerű barátra leltem, akikkel azóta minden filmet együtt néztünk meg, és ha a Warner nem tolja el a hetest a nyaralásom idejére, akkor bizony a befejező részt is együtt fogjuk végigsikoltozni. :)

    A filmek sokszor egyáltalán nem követik a könyveket, ezért rájuk úgy tekintek, mint önálló, színes-szagos termékekre. Kellemes a humoruk, jó a látványvilág, és kiválóak a színészek – az idősebbik generáció mindenképpen, de a kölykök is egész szépen összeszedték magukat a végére.

    Annak pláne örülök, hogy a legtöbb HP-s gyerekből normális, értelmes felnőtt lett (Daniellel és Ruperttel az élen), ellentétben a Disney szerencsétlen kesztyűbábjaival. Ráadásul valami hihetetlenül jól néznek ki. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here