Főoldal Hírek 90210 – Trevor Donovan a vendégszereplő

90210 – Trevor Donovan a vendégszereplő

1
Oszd meg!

Vendégszereplővé redukálódik a 90210 fedélzetén a Teddyt megformáló Trevor Donovan. A színész számos nyilatkozatban kifejezte háláját a karaktere iránt, és a harmadik évadban felvonultatott meleg szál fontosságát is sok interjúban kifejtette. Jövőre azonban az új showrunnerek, a Life Unexpectedből érkező Patti Carr és Lara Olsen már nem kívánja továbbra is visszatérő szerepben foglalkoztatni Donovant.

Azért ne aggódjunk, Teddy nem tűnik el teljesen, a negyedik évadban vendégszereplőként jelen lesz, legalább öt epizódban. “Áldásként gondolok vissza arra, hogy egy ilyen életszerű szerepet kaphattam. Az, hogy egyszerre vihettem egy kihívást jelentő szerepet egyfajta tudatossággal a létező társadalmi probléma mellett, egy hatalmas győzelem volt nekem. Alig bírom kivárni, hogy milyen lehetőségek és kihívások várnak még rám” – nyilatkozta Donovan a Tv Line-nak.

A 90210 tehát Szeptemberben folytatódik a negyedik évaddal, amiben a hőseink már a főiskolai tanulmányaikat kezdik meg. A legtöbb tinisorozat ekkor szokott elbukni, amikor izgalmassá kellene tenni a váltást a gimnázium és a főiskola között. Reméljük a legjobbakat! A blogon a napokban lesz egy kritika a harmadik évaddal kapcsolatban, legyetek résen!

1 hozzászólás

  1. legalább öt epizódban? túlzásba ne vigyék -.-” inkább adrianaból lenne kevesebb, már úgyis tönkretett legalább egyszer mindenkit…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here