Főoldal Érdekességek Interjú Interjú – Matt Lanter

Interjú – Matt Lanter

0
Oszd meg!

A 90210 sztárja, Matt Lanter egyre nagyobb lehetőségeket kap Hollywoodban, az ifjú színész a sorozat mellett szívesen szerepel filmekben is. Nemrég kapta meg a Liars All c. film főszerepét, ennek kapcsán nyilatkozott a minap. A színész beszélt karakteréről, a film történetéről és a pikáns jelenetekről is, amikkel tele lesz tűzdelve ez a thriller. A Matt rajongók pedig csak egy dologban bíznak – hogy a karaktere túléli majd a mozi végét!

– Mi vonzott téged, a Liars All főszerepében?
Ez egy elsőosztályú forgatókönyv. Egy pszicho-szexuális thriller, de a nagyon karakterorientált. Ott van egy csapat fiatal felnőtt, akik alapvetően nem törődnek semmivel, és egy “felelsz vagy mersz” játékot játszanak Londonban szilveszter estén – és a dolgok ekkor fordulnak rosszra. Az ahogy a karakterek egymáshoz viszonyulnak, a sok vágy és a boldogság hajszolása, mind befolyásolják a karaktereket, hogy végigmenjenek az úton, azért, amit akarnak.

– Milyen a karaktered, Mike?
Ő egy intelligens srác, az a fajta, aki nem mindig kapja meg a lányt, akit akar, és nem tudja miért. Nincs meg benne az a plusz, az önbizalom. Szóval, Mike irigy és azt a lányt akarja, aki nem lehet az övé. Ez érdekes, mert ez egy új karakter, ilyet nemigazán játszottam még. Ez egy nagyon részletes és komplex forgatókönyv, amit a karakterek és az ő emóciójuk irányít. Szóval, ez élvezetes.

– És melyik lány lesz a szerelme?
Ketten. Először egy lányért epekedem (Gillian Zinser), később egy másik epekedik értem (Sara Paxton). Olyan, mint vágyak hálója, ez pedig mindig feszültséget és drámát kreál.

– Bármilyen forró jelenet, ami miatt izgatott lehetsz?
Mi biztosan csinálunk néhány forró jelenetet, ebben biztos vagyok.

– Azaz, két nő egyszerre?
Hagy mondjam el neked, hogy csak egyszer fordul elő. Én voltam a szendvics ott. Ezt illik intelligensen és érdekesen kezelni. Nem igazán történik meg, csak a “wow” faktor. Egy kicsit forró a levegő velem, Sarával és Gilliannel. Jó móka volt, Sara Paxton annyira szórakoztató. Tesszük amit kell, csókolózunk, simogatjuk egymást, majd a következő másodpercben felállunk és nevetünk egyet.

– Mennyire volt kényelmetlen, furcsa két lány között?
Nem igazán. Tudod, úgy voltam vele, Ma megyek dolgozni, és lesz egy hármasom. Ez a két lány annyira szórakoztató, egyszerűen könnyen lehet velük nevetni. Gilliant már jól ismerem, és igazából Saráról is sokat tudtam, néhány barátomnak köszönhetően. Tehát, mindannyian ismertük egymást. Mi mint professzionálisak vagyunk, már sok mindent csináltunk előtte.

– Apropó, Gillian mit szólt ahhoz, hogy a 90210 után megint együtt dolgozzatok?
Az elején furcsa volt. Beszéltem a producerekkel, megkérdeztem tőlük, hogy Ugye tudják, Gillian és én ugyanabban a showban szerepelünk? Olyanok voltak, mint akiket hidegen hagy a dolog. Tehát, belementünk mi is, nagyon jó volt. Ismét egy teljesen más karakter játszom, mint amit a 90210-ben, akárcsak Gillian.

– Mindannyian aggódunk, most túléled-e a filmet. Legutóbb a The Roommate-ben Leighton Meester gonoszkodott veled.
Csak annyit mondhatok, hogy akár túlélem akár nem … de, yeah, mi van ezzel az egésszel? Kapom ezeket a Twitter üzeneteket, amikben azt kérdezik, miért halok meg a filmekben. Az emberek valamilyen okból kifolyólag ez nagyon felbosszantotta. Örülök, hogy érzem az emberek szeretét Twitteren, de kapok egy csomó panaszkodó üzenetet is, hogy “Kell lennie egy olyan filmnek, ahol nem halsz meg“.

1311 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here