Főoldal Érdekességek Interjú Interjú: Kristin Chenoweth

Interjú: Kristin Chenoweth

0
Oszd meg!

Íme, egy interjú a Glee és a Halottnak a csók sztárjával, Kristen Chenowethhel, aki többek között a hamarosan megjelenő lemezéről és a színészi feladatairól is mesélt. Íme, a negyvenhárom évesen is gyönyörű színész-énekesnő válaszai.

– Milyen volt énekelni az Oprah fináléban?
Leírhatatlan, egyike életem három legnagyobb pillanatainak. Amikor felhívtak, meg akartam bizonyosodni, hogy igaz, mielőtt megünneplem. Igazából, nem is ünnepeltünk, amíg nem énekeltem.

– Azon a napon, amikor elénekelted a “For Good”-ot Oprahnál, a Glee fináléban is hallható lesz.
Én csak örülök Stephen Swartz, a Wicked megalkotójának, mert egy olyan dalt írt, ami úgy gondolom sokat jelent egy csomó embernek. Örülök, hogy eredeti.

– Lea Michele vagy Chris Colfer tanácsot kért, mielőtt elénekelték a duettet?
Oh, nincs nekik szükségük a tanácsaimra, hiszen ők mesések.

– A Good Christian Belles-t nemrég rendelte be az ABC. Mit tudsz mondani a showról?
Azt tudom neked mondani, hogy nehéz lesz az embereknek a karakteremet más szemszögből nézni és megismerni, elfogadni. Csak remélni tudom, hogy olyan vidám lesz, amilyennek szánom. Az remek lenne. Ez a világ temploma, de a nőknek harcolniuk kell mindenféle démonokkal és én, Queen Bee szereti megkeverni a dolgokat…

– Énekelsz majd a műsorban?
Talán. Van egy olyan érzésem, hogy ez a karakter magával hozza azt a pluszt a kórusban, amivel talán szerez magának egy szólót. Az író, Bobby Harling az Acélmagnóliákat írója, aki, a nőket gyönyörűen ábrázolja.  Darren Starr, a Szex és New York és a 90210 alkotója a mi producerünk. Tehát, elég kifacsart, sokrétű lesz.

– Az új albumod Szeptemberben debütál a single pedig a hónap végén jelenik majd meg. Mit tudsz mondani ezek kapcsán?

Nagyon izgatott vagyok a single miatt. Igazán izgatott vagyok az emberek reakciójára amikor meghallják a felvételeket. Ez volt az a dal, amit kértem, hogy megcsinálhassak, amikor aláírtam a Sony Calisscallal a szerződésemet.

– Miért adtad a “Some Lessons Learned” címet az albumnak?
Mert sok leckét megtanultam az életben. Azt hiszem az emberei tanulságok, kudarcok, sikerek mindig ott vannak a pakliban. Sohasem rejtettem el az érzelmeimet, magabiztosan éltem meg őket. Az élet leckéiből sokat megtanultam már, de hiszem, hogy sokkal többet tanulhatok még. És nem csak a szerelemről. A barátságról, családról és természetesen az elvesztett szerelmekről. Én senkit nem ismerek, akire nem vonatkoznak ezek a témák.

– Turnéra indulsz majd, hogy promózd az albumot?
Menni fogok, a kérdés az, hogy mikor. Most hogy tudjuk, a Good Christian Belles-t berendelték, alaposan meg kell terveznem majd a turnét. Meg fog ölni, de akkor is megcsinálom. Haldoklom azért, hogy útra keljek. Még sosem csináltam igazi turnét, hogy úgy mondjam.

1044 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here