Főoldal Hírek The CW Upfronts – Három újonc

The CW Upfronts – Három újonc

0
Oszd meg!

Gondolom mindenki tisztában van azzal, hogy Upfronts-hét van, és sorra derülnek ki, hogy jövőre milyen sorozatokkal találkozhatunk a tévében, illetve hogy milyen sorozatok érnek keserű véget az idén. A friss hírekkel hamarosan a blog is foglalkozik, addig is, egy gyors kitekintés arra vonatkozólag, hogy a kedvenc network, a The CW műsorán milyen sorozatok kapnak helyet jövőre – legalábbis a Tv Line tudósítása alapján!

Újdonságként érkezik a Hart of Dixie, amiben Rachel Bilson (The OC) a főszereplő. A sorozatban egy fiatal doktornő vidéki kalandjait követhetjük nyomon. Megkapta a zöld utat L.J. Smith másik regénye, a The Secret Circle alapján készülő sorozat is, ami első blikkre remek társa lehet a The Vampire Diaries-nek a csütörtöki kemény napon. A TSC főhőse Brittany Robertson, aki egy új városba költözvén rájön, hogy ő boszorkány és egyfajta kiválasztott – bővebben itt olvashattok a projektről. Az eredetileg CBS-re készített pilot, a Ringer végül a CW-n kötött ki, jövőre tehát a Buffy sztárja, Sarah Michelle Gellar is visszatér a képernyőre, méghozzá egy bűnöző szerepében, aki az ikertestvérének kiadva magát próbál boldogulni, de nem sejti, hogy rá is vérdíjat tűztek ki.

Sajnos a kaszás sem kímélte The CW háza táját, a Life Unexpected mellett a Hellcats sem folytatódik jövőre, mindkettő az alacsony nézettség miatt búcsúzik. A régi veteránok mellett (90210, Gossip Girl, The Vampire Diaries, Supernatural) mellett visszatér az eddig kétesélyes Nikita és a One Tree Hill is – utóbbiban pedig kevesebb részben, de állandó szereplőként az egyik főhős, James Lafferty.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here