Főoldal Hírek Seherezádé vs. Ezel – Harcolnak a törökök

Seherezádé vs. Ezel – Harcolnak a törökök

9
Oszd meg!

Egyedülálló harcot vívnak a törökök a délutáni műsorsávban a két kereskedelmi csatornán. Az RTL Klubbon a bosszúvágytól fűtött Ezel küzd derekasan a gyermeke életének megmentéséért bármire képes Seherezádé ellen, a végeredmény pedig eddig döntetlen. Csak egy dologban lehetünk biztosak – a törökök több száz év után ismét meghódították hazánkat, igaz, csak a tévéképernyők közreműködésével. A két sorozat nézettségét tekintve nagyon szoros az állás, a teljes lakosság körében hajszálhíján Seherezádé vezet pár tízezer nézővel, azonban a kereskedelmi szempontból fontos, 18-49 év közöttiek között Ezel a bajnok – szintén pár tízezer néző-differenciával. A harc egyelőre tehát döntetlen, kíváncsian várom hogy a tv2 e-heti műsorpolitikájának köszönhetően mennyiben változnak meg Seherezádé adatai, hiszen eddig egyedülálló módon, napi két részt vetít le egymás után a sorozatból.

Közületek valaki nézi ezt a két sorozatot? Titeket ki fogott meg jobban, Ezel vagy Seherezádé? Én az utóbbiból még egy részt sem láttam, a munkahelyemen viszont egész nap az RTL Klub megy, a munkatársaim pedig nagy Ezel-fanok, így én is belenéztem. Kivitelezés szempontjából profi, a történet is egész pofás, látszik hogy sok gondot fordítottak rá a készítőik azért, hogy egy minőségi darabot alkothassanak meg. Van egy-egy jelenet ami kifjezetten megfogott, például amikor a fiatal, alig tini srác az élet borzalmairól mesél, az apja gyilkosáról és arról, hogy fog bosszút állni…

9 Hozzászólások

  1. Én az Ezelt nézem, a Seherezádéból még nem láttam egy részt se! Az első négy résznél az Ezelben nagyon tetszettek az idősíkváltások de most úgy érzem egyre vontatottabb és érzelgősek lettek a részek! Amit lány létemre mondok! Most már igazán jöhetne a bosszú! Történhetne már valami!

  2. Na igen, ahogy néha bele-bele nézegetek, nekem is hasonló a véleményem, lehet egy cseppet eseménydúsabb a cselekmény-sorozat, de azért, így is minőségibb és pörgősebb sok esetben, mint mondjuk a műsorstruktúrában előtte elheyekezkedő Mindörökké szerelem.

  3. @Rose: hát nem tudom te mien filmet nézel mert az ezelnél még jobb filmet nem látam és szerintem tarolni fog magyarországon

  4. Én a Seherezádé-t nézem, és jó filmnek, tartom és igazából a története nem annyira szappanoperaszerűség, és a karakterek is igazán egyediek, Ezelből láttam egy kicsit és nem igazán jött be a történet…

  5. Én is az Ezelt nézem, sokkal izgalmasabb mint a Seherezádé, megnéztem belőle egy részt, de nem fogott meg. Az Ezelel meg csak annyi a baj, hogy az Rtl klub kivág jó pár izgis és véres jelenetet belőle.

  6. Én is az Ezelt nézem,sőt le is töltöm interneten.Imádom nagyon jó sorozat és szerintem egyáltalán nem vontatott,és még csak nem is érzelgős.Csak annyira érzelgős,amennyire egy ilyen helyzetben érzelgős lehet.

  7. Én is az Ezelt nézem. A Seherezádéból csak keveset láttam, de el is kapcsoltam, unatkoztam… Az Ezellel ellentétben

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here