Főoldal Hírek Nyáron folytatódik a Tuti Gimi

Nyáron folytatódik a Tuti Gimi

2
Oszd meg!

Az elmúlt években elég cudarul bánt az RTL Klub a One Tree Hill hazai rajongóival. Az első három évad folytonos ismétlése után bő két éve a negyedik évadot is bemutatta a csatorna, majd azután következett az ismétlések garmada, de úgy tűnik most megtörni látszik a jég. A SorozatWiki Portál információi szerint ugyanis nyáron bemutatják végre valahára az ötödik évadot.

Az ötödik évad azért is jelentős esemény a sorozat történetében, mert akkor lépett képbe a négyéves időugrás, tehát a friss szezonban megláthatjuk azt, mi lett a szereplőkkel a leérettségizés után. Amerikában jelenleg a nyolcadik szezonját tapossa a veterán, és minden jel arra mutat, hogy lesz az utolsó.

Amint kiderül az ötödik évad pontos premierje a Media-Addict megírja nektek, addig is csípjétek el hétvégenként az RTL Klub műsorán a negyedik évad ismétlését, ami személy szerint az egyik kedvenc szezonom volt.

1066 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Komolyan mondom ez az RTL klub elképesztö..kivert kutyaként bánik ezzel a sorozattal is az odaáttal is.mind2 a szivem csücske :)nagynehezen leadták a 4.évadot és sipárogtak mikor alig volt nézettség..most ugyanaz lesz az 5.nél.nemtudom van e olyan fan aki nem látta volna már az 5,6,7 évadokat mert a magyar szinkronra várt.én pl már rongyosra néztem de ettöl függetlenül odakapcsolok majd mitahogy mindig is tettem hogy 1el növejem a nézőszámot :) ez már mindenesetre nagy elörelépésnek számit :)én nemigazán tudok választani kedvenc évadot de az 5.bőven tartogat izgalmas pillanatokat és drámákat :)

  2. [kanka](#11304187): Na igen, az Odaát a másik, amivel jól elbántak … és van egy olyan érzésem hogy a Glee lesz majd a másik …

    Szerintem aki fiatal és van nete, biztos látta már a le nem adott részeket, az idősebb korosztály meg szerintem évek óta vár, vagy nem is érdekli őket annyira. Végül is, a negyedik széria “lezárta” a sorozatot, tehát az is meglepő hogy egyáltalán “folytatja” az RTL…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here