Főoldal Hírek Főszereplő nélkül a Sonny, a sztárjelölt

Főszereplő nélkül a Sonny, a sztárjelölt

4
Oszd meg!

Bekövetkezett az, amitől minden Demi Lovato rajongó tartott – a színésznő elhagyja a főszereplésével futó sorozatát, a Sonny a sztárjelöltet. Mindez annyira nem meglepő, hónapok óta olvasni efféle híreket, pontosan azóta, hogy Demi bevonult a rehabilitációs klinikára, ez az imidzs pedig nem nagyon passzol a Disney sztárjainak az arculatához. Íme, Demi nyilatkozata:

“Így volt értelme, így haladhatok előre ha elhagyom a showt és a zenére összpontosítok. Elég szomorú számomra hogy az életem egyik fejezete lezárult, de nem találhatok jobb időt arra hogy lépjek, mint most. Nem hiszem hogy Sonnyként egézségesen térnék vissza. A kamerák keresztüze idegessé tesz”

A Disney Channel is kiadott egy nyilatkozatot a hírekkel kapcsolatban, amiben minden jót kívánnak Lovatónak. Felmerül bennem a kérdés, hogy vajon Lovato magától dobbantott, vagy a DC küldte őt melegebb éghajlatra. Gyanítom ezt sose tudjuk meg…

“Tiszteletben tartjuk Demi döntését, miszerint teljes idejében a zenéjére koncentrál és nem kívánja azonnal visszakapni a színésznő karrierjét. Ő egy tehetséges, fiatal nő, és szívünkből kívánjuk neki hogy sikerüljön lépéseket tennie az egézsége visszaállítása érdekében.”

Arról persze nem szól a fáma, hogy mi lesz a sorozattal. Egy korábbi ötlet szerint a sorozat azokról az időkről szólna, amikor még Sonny nem volt a csapat része, de őszintén kétlem hogy ez hosszútávon működőképes lenne, révén pont azok a jelenetek voltak unalmasak, amikben nem Sonny és Chad voltak a központi karakterek. Kíváncsian várom miként alakul majd a széria sorsa, amint új hírek érkeznek, a Media Addict megírja!

4 Hozzászólások

  1. már megjelentek a hírek, hogy a sorozat So Random!-ként fog továbbfutni :) szerintem szörnyű lesz, én csak channy-ért néztem :/

  2. Én is olvastam itt-ott, de hát … úgy engem nem is érdekel majd tovább a sorozat. A Tök véletlen minden, csak nem vicces :s

  3. Én is csak Channyért néztem. A So Random részek voltak benne a legborzalmasabbak, úgyhogy kasza a továbbiakban. Bár nem értem, hogy miért nem lehetett volna behozni egy új szereplőt Sonny helyére…

  4. [Rileey](#11305574): Arra gondolsz, hogy megmarad Sonny, csak más alakítja? Szerintem még az is jobb megoldás lenne, mint a So Random?

    Simán lehetne Danielle Campbell az új Sony, hasonlít is Demire, a kémia meg adott a “Randiztam egy sztárral”-nak hála :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here