Matthew Morrison is szólóban támad

  0
  Oszd meg!

  Mark Salling után már a második Glee-sztár jelentkezik önálló nagylemezzel. Május 30-án jelenik meg Matthew Morrison debütáló albuma, a Mercury Records gondozásában. Morrison régi álma válik ezzel valóra, hiszen, mielőtt meghódította a Broadwayt, egy fiúzenekarban aratott kisebb-nagyobb sikereket.

  Matthew első dala, a “Summer Rain” Február 28-án debütál Ryan Seacrest műsorában. A slágerlisták meghódítása ugyan még várat magára, mégis, korai még leírni a Glee sztárját. Az albumon összesen tizenegy dal lesz majd hallható, köztük pedig három duett. A “Let Your Soul Be Pilot“-ban Stinggel énekel együtt, Elton John a partnere a “Mona Lisa’s And Man Hatters Rocket Man“-ben. És hogy a Glee rajongókat tovább “idegelje”, sorozat-béli szerelmével, az oscar díjas Gwyneth Paltrow társaságában adja elő a “Somewhere Over The Rainbow” c. opuszt.

  Május 30-án tehát megjelenik Morrison debütáló albuma, a színész pedig a Glee forgatási szüneteiben turnéra indul. Június 18-án, a Minneapolisi Orpheum Színházban indul a show, a bő kéthónapos turné alatt pedig bejárja az Egyesült Államokat. A rajongók Július 23-án, a Los Angelesi Nokia Színházban élvezhetik az eredeti program szerinti utolsó Matthew koncertet. A ráhangolódás érdekében pedig íme, a “Summer Rain” c. kislemez. Nektek hogy tetszik?

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here