Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok A nagy duett – A tv2 új műsora

A nagy duett – A tv2 új műsora

0
Oszd meg!

Az RTL Klub sikert sikerre halmoz, a Csillag Születik és a Való Világ is nézettségi rekordokat hoznak a csatorna részére. A tv2 sem kíván lemaradni, ezért ma útjára indul a legújabb szórakoztató showja, a Nagy Duett. A műsor lényege, hogy egy-egy ismert énekes kap maga mellé a médiában ugyan jártas, de az éneklésben tapasztalatlan társat, hogy aztán ketten sikerüljön valami maradandót alkotniuk. A tíz párból minden héten kiesik egy, természetesen a nézők döntik el hogy melyik előadópáros a nyerő. Nézzük csak, kikkel szórakoztat a tv2 minden héten:

  • Zalatnay Sarolta & Gianni: A legendás énekes (és botrány) hősnő partnere Gianni, aki a tv2n vezetett műsorokat, legutóbb pedig a Viasat3on volt a Mesterszakács műsorvezetője.
  • SP & Iszak Eszter: A tinik leendő kedvencei? Könnyen meglehet, hiszen míg SP az ügyeles tinisztár hazánkban, addig Iszak Eszter a Viva TV fiatalos műsoraival vált híressé.
  • Falusi Mariann & Árpa Attila: Falusi az utóbbi években inkább celebként volt jelen a köztudatban, ő nyerte meg a Celeb vagyok, ments ki innen c. műsort is, ennek ellenére énekeskőként az igazi, orgánumával pedig már sikerre vitte a Padödő együttest is. Az ő párja lesz Árpa Attila, a Való Világ kitalálója, az amerikai foci magyarországi szószólója és filmrendező.
  • Bereczki Zoltán & Peller Mariann: A tehetséges musicalénekest senkinek sem kell bemutatni, az ő párja lesz az RTL Klub felfedezettje, aki a csatorna több műsorát vezette korábban.
  • Tóth Vera & Rákóczi Feri: A Megasztár nyertese és a tv2 egyik legfoglalkoztatotabb műsorvezetője azért is alkotnak jó párost, mert egyikük sem az a kifejezett modellalkat, reméljük jó lesz közöttük az összhang.
  • Zoltán Erika & Hajdú Péter: A letűnt énekesnő és a celeb, akiről mindenki beszél. Mennyi lehet az esélyük?
  • Ganxsta Zolee & Orosz Barbi: Ganxstát elsősorban rapperként ismertük meg, jó kérdés hogy mihez tud kezdeni a Cool Tv műsorvezetőjével.
  • Tóth Gabi & Till Attila: A Megasztárban már sok időt töltöttek együtt, akkor Tilla mint műsorvezető, Gabi pedig versenyző vett részt.
  • Molnár Ferenc Caramel & Trokán Nóra: Caramel partnere az érdemes művésznő, Trokán Nóra lett, aki eddig nemigazán vállalt tévés szereplést.
  • Szerekes Adrienn & Harsányi Levente: Szerencséje van Adriennek, Levente ugyanis rendelkezik énekesi múlttal, igaz, nem volt túl sikeres, de az ő duójuk eleve előnnyel indul.

Az adásfolyamat ma este kezdődik el, a Jóban-Rosszban után. A műsorvezetői szerepben Majka és az új séróval hódító Liptai Claudia lesznek, a zsűri tagjai pedig Balázs Klári, Dobrády Ákos és a nemrég a Való Világban parádézó Kasza Tibi. Az est sztárvendége pedig Fluor Tomi lesz, aki a Mizu c. opuszát adja majd elő.
Mivel most tévéközelben vagyok, csak ma, csak most, élő-blogolás lesz olvasható az első adáshoz, 21.20 körül kezdünk!

727 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here