Főoldal Hírek Glee – Spoilerek a második évad végéhez!

Glee – Spoilerek a második évad végéhez!

1
Oszd meg!

Most már biztos hogy a kedvenc sorozatunk, a Glee bő két hét múlva, azaz Április 19-én folytatódik az új részeivel. Összesen hat epizód van még hátra a szenzációs második évadból, és ami a legjobb, hogy a májusi fináléig minden bizonnyal szünetmentesen kapjuk majd meg a részeket. Íme, néhány spoiler arra vonatkozólag, hogy mi vár ránk a nemzeti döntőig! Igyekeztem megbízható forrásokból dolgozni, őszintén bízom benne hogy minden információ valós. Azonban, mivel a forgatások még nem értek véget, ráadásul a 19-20as részt egyszerre forgatják, lehet hogy másképp alakul egy-két dolog, mindenesetre általában az előre megírt spoilerek 80%-a igaz szokott lenni :) Ha ti is tudtok olyat ami itt kimaradt, örülnék ha jeleznétek :) Készüljetek fel egyébként arra, hogy a “tovább” mögött egy extra hosszúságú írás vár rátok!

glee-neglect

2×17 – Night of Neglect (2011 Április 19.)

 • Ebben a szezonban ez az utolsó epizód amiben szerepel Holly karaktere, de a rajongóknak nincs oka az aggodalomra, Gwyneth Paltrow vissza fog térni a harmadik évad során is! Ryan Murphy szerint Gwyneth (és Kristen Chenoweth) a show dívái, így nekik mindig is helyük lesz a stábban.
 • Ebben a részben nagy hangsúlyt kapnak a szereplők között kialakult szerelmi kapcsolatok, néhol pedig kénytelenek olyan döntéseket meghozni, amik ‘nehéz szülésnek’ bizonyulnak majd. Minden bizonnyal számítanunk kell a Holly & Will szál elválására is.
 • Megjelenik Sue és az ő ‘titkos’ csapata, a League of Doom. Nekik az a céljuk, hogy a nemzeti döntőn a Vocal Adrenaline nyerjen, és ne a New Directions – az eszközökben pedig nem fognak válogatni. A tagok: Sue (aki csalódott a területi elvesztése miatt, meg amúgy is utálja a Glee Clubbot), Dustin (akinek a Vocal Adrenaline edzőjeként fontos hogy nyerjenek), Terri (a Glee Clubbot okolja házassága felbomlásáért) valamint Sandy (a volt kóruscsapatvezető, akinek sok bosszúságot okozott Will és csapata).
 • A So You Think You Can Dance? csapata twitteren jelezte, hogy egy dal erejéig ők voltak a háttértáncosok, tehát minden bizonnyal nagy előadásra számíthatunk majd!
 • A készítők feltett célja hogy Becky és Jacob is nagyobb teret kapjanak az epizódok során. Csak nehogy úgy járjunk, mint a Hősök esetében, ahol a túl sok szálon futó történet okozta a show halálát.
 • Cory egy interjúban elmondta, hogy ebben ez a rész azokra a művészekre összpontosít, akiket  elhanyagoltak vagy alábecsültek az évek során.
 • Mercedes ismét díváskodik, egy hatalmas jelenetben pedig Artha Franklin slágerét, az “Ain’ No Way“-t énekli majd el.
 • Ebben az évadban többek között Tina és Quinn sem énekelt még szólót – épp ezért ennek is eljött az ideje. Tina adja majd elő Lykke Li “I Follow Rivers” c. dalát, míg Quinn tolmácsolja majd Jack Johnsons, “Bubble Toes“-ját. Utóbbi előadása alatt Mike fog majd táncolni. Énekes-debütálásra is számítsunk Sandy adja majd elő a “One Night in Bangkok” c. Murray Head szerzeményt.
 • Természetesen Rachel is dalra fakad, Lisa Loeb “How“-ját hallhatjuk majd az interpetálásában.
 • Úgy tűnik ebben a részben tér vissza Kurt régi iskolájába. Az okot nem tették közzé, én arra tippelek hogy Burt pénzügyi nehézségekkel küzd, és nem tudja tovább fizetni a Dalton Akadémia magas tandíját – én legalábbis csak ezt az indokot tudom elképzelni a Kurt és Blaine csókjelenet után.. Kurt visszatérése kapcsán egy nagyon fontos eszélgetés zajlik majd le Blaine-el, de a források szerint nem szakítanak majd. Ebben a részben is elhangzik majd egy Warblers dal, a “Somewhere Only We Know“, Kurt és Blaine szólójával. Úgy tűnik hogy a New Directions is dadámozni fog a háttérben a Warblers mellett.
 • Brittany ebben vagy a következő epizódban csatlakozni fog a tízpróba csapathoz, és bizonyítván bátorságát képen is törli majd Karofskyt – minden bizonnyal azért, mert ő leönti Santánát slushe-val.
 • Végre, visszatér Sunshine is, mint a Vocal Adrenalins vezető énekese, aki a területin is győzelemre vezette csapatát. A megváltozott Sunshine Eric Carmen, “All By Myself” c. dalával bizonyítja majd be a New Directionsnek, hogy mennyire jó lett volna ha annak idején csatlakozik hozzájuk.

2×18 – Born This Way (2011 Április 26.)

 • A rész vezető írója, Ian Brennan megerősítette, hogy ez a rész bő húsz perccel hosszabb lesz, mert nem tudták úgy megvágni, hogy minden fontos mondanivaló benne maradjon. Két extra zenei betétre is készüljün.
 • Ez a rész Lady Gaga legfrissebb slágere, a “Born This Way” körül forog majd. Mint tudjuk, Gaga dalának a mondanivalója, hogy nem az a lényeg hogy minek születtél, hanem hogy mivé válsz. (Én legalábbis valahogy így értelmezem ^^). Ez már a második Gaga-központú rész, igaz, az előzőben inkább az énekesnő egyénisége volt a fontos, nem pedig a dalok.
 • A “Born This Way” előadása alatt a szereplők feliratos pólót viselnek: Artie (Négyszemű), Brittany (A hülyével vagyok), Kurt (A fiúkat szeretem), Lauren (Ba..), Mike (Nem tudok énekelni), Sam (Pisztráng száj), Tina (Barna szemű), Mercedes (Nem pamut)
 • Ez a rész nagyrészt Karofskyra fog koncentrálni, aki végre elfogadja majd a szexuális orientációját – ám arról nem szól a fáma hogy előjön-e a szekrényből vagy sem.
 • Úgy tűnik egy pszcihiáter, Dr. Shane is meg fog jelenni a show karakterei között. Egyelőre vendég karakterről van szó, de akár vissza is térhet. Az még nem derült ki hogy melyik kit/kiket veszi majd kezelésbe.
 • Santana új szerelmi érdeklődést talál, lehet hogy Karofsky lesz az? Mindkettejük számára jól jönne egy álca, Auisellio infói szerint pedig együtt mennek majd a bálba.
 • Lauren és Puck vicces jelenettel jönnek majd, ebbe pedig Quinnt is mindenképp be akarják vonni.
 • Érkezik az első Rachel és Quinn duett, egy mush-up dalra készüljünk, nem a romantikus fajtából. Úgy tűnik mindketten keményen küzdenek Finn kegyeiért.
 • Egy új csoport alakul majd meg a részben, ez pedig a Segítő angyalok. A Dave Karofsky vezetésével indítványozott angyalok az anti-megfélemlítés program elkötelezett hívei, akik a folyósokon járőrözve próbálják megvédeni azokat a tanulókat, akiket bántalmaznak vagy megfélemlítenek társaik. Figgins nagy örömmel fogadja majd a projekt ötletét.
 • Mike O’Malley megjelenik ebben a részben, egy interjúban elárulta, hogy nem fog részt venni Blaine azokban a jelenetekben.
 • Cáfoljuk a pletykákat: Sam és Finn között ebben a részben nem lesz konfliktus, és úgy tűnik Sam és Rachel között sem lesz szerelmi viszony.

2×19 – Rumors (2011 Május 3.)

 • Az első rész a májusi sweeps alatt fog lemenni, ami nagyon fontos az amerikai tévés idényben. Mindenesetre a nézettség miatt nincs ok az aggodalomra, a Fox már tavaly berendelte a sorozat harmadik szezonját is.
 • Ausiello információi szerint ez lesz a bálos rész, amin így fognak majd megjelenni párként a sorozat szereplői: Blaine & Kurt, Artie & Brittany, Mike & Tina, Puck & Lauren, Dave & Santana valamint Finn & Quinn. A csapat kimaradt tagjai, Sam, Mercedes valamint Rachel úgy tűnik együtt érkeznek majd meg az iskolai eseményre.
 • Állítólag ebben a báli részben lesz egy nagyon fontos Klaine jelenet, ami a kapcsolatukra hegyeződik majd ki. Lehet hogy szétmegy az álompár?
 • Adam Anders tweetelte, hogy bent volt a stúdióban amikor Jenna és Amber felénekelt dalokat.
 • Sam öccse és húga is feltűnik majd a részben – úgy tűnik nem ő az egyetlen pisztrángszájú a családban.
 • Az eddigi sweepseken mindig volt egy sokkoló csók, mint a novemberi Kurt/Karofsky, vagy a márciusi Rachel/Blaine. Minden bizonnyal most is kapunk majd egyet valami váratlan párostól. Vajon kikre esik az alkotók választása?
 • Ebben a részben nagy szerepet kap majd az önelfogadás is, hogy legyünk megelégedve a saját testünkkel. Éppen ezért nem csak Quinn jelentkezik a bálkirálynő címért, hanem Lauren is.
 • Felvettek egy táncjelenetet az Eagle Rock Plaza bevásárló központban, tehát ismét láthatunk majd egy flashmobot, méghozzá Barbara Streisand, Duck Sauce’s c. dalára. A jelenet úgy indul majd el, hogy Puck lenyom egy gombot a sztereórendszeren, mire Lauren, Tina és Mike elkezd táncolni. A mozgólépcsőn nézi őket Sam, ARtie, Finn és Santana, majd Kurt és Racel kezd el táncolni.
 • Lea twitter üzenetéből kiderült, hogy felvett egy jelenetet Amber Rileyval, ahol Mercedesnek sírnia kellett. Vajon mi bántotta őt meg?
 • Itt is számíthatunk egy érzelmes Klaine jelenetre, ahol kiderül, mennyire hiányoznak a másiknak. Ebben a részben kapja majd Blaine azt az ötletet, ami hatással lesz a közös életükre. Mint ismeretes, a harmadik évadban Blaine is a New Directions tagja lesz.

2×20 – ? (2011. Május 10.)

 • Ausiello megerősítte, ebben a részben tér vissza Jonathan Groff, és az évad végéig látható lesz. A tévés guru szerint Jesse bocsánatot akar kérni … és lehet hogy meg is kapja.
 • Kristen Chenoweth is itt lesz a részben, ráadásul egy eredeti dalt is előad majd. És hogy még inkább örüljünk, érkezik egy April & Will duett is, a “Dreams“.
 • Eddig előadók előtt tisztelgett a show (Britney Spears, Madonna és társaik), de most egy albumot magasztal majd az égig, ez pedig a Fleetwood Mac, Rumors c. kiadványa. Az ott hallható dalok feldolgozásait hallhatjuk majd a New Directions tolmácsolásában.
 • Finn méltatlannak érzi azt, hogy Quin-nel szavazócédulákat osztogassanak azért, hogy ők legyenek a bálkirály és bálkirálynő.

2×21 & 22 (2011 Május 17 és Május 24.)

 • Ezeket a részeket még el sem kezdték forgatni, a második évad forgatásának a befejezése Május 5-én ér majd véget. Vannak arra vonatkozó tervek, hogy mind a két részt New Yorkban vegyék fel, ahol a Nemzeti döntőn ismét szembenéz majd egymással a New Directions és a Vocal Adrenalins.
 • Egyes pletykák szerint Kurt szeretné maga mellett tudni szerelmét, Blainet is a megmérettetésen. Lehet hogy a srác hamarabb csatlakozik a csapathoz, vagy a kispadról drukkol majd?

A harmadik évad – Amiket tudni lehet!

 • 2010 Május 23-án jelenette be a Fox, hogy igényt tart a Glee harmadik évadjára is. A gyártó el is adta a Glee szindikátusi sugárzásának a jogát, amit az Oxygen csatorna vásárolt meg – ők majd a harmadik évad végét követően fogják naponta nyomatni a Gleet. Addig is, most nyáron jelentkezik egy külön valóságshow az Oxygen-en, ahol új tehetséges fiatal szereplőket keresnek majd a sorozatba.
 • A harmadik szezonban kiemelt szerepet kap majd Mercedes, akit eddig eléggé elnyomtak. A fekete szépség szerelmes is lesz, a párját pedig az Oxygen valóságshowjában találják majd meg. A kreátorok elmondták, hogy kifejezetten olyan figurát keresnek majd, aki passzol Amberhez.
 • Egy újabb szereplőről derül ki hogy a fiúkat is szereti? Úgy tűnik az írók nem akarják elfelejteni azon tervüket, miszerint Trouthy Mouth a fiúkhoz is vonzódik, így könnyen lehet hogy Sam meleg vagy inkább biszexuális lesz.
 • Mint tudjuk Blaine csatlakozik a New Directionshoz, sőt, mivel tudjuk róla hogy imádja a focit, be is lép majd a csapatba, aminek nem fog örülni az amúgy is féltékeny Karofsky. Lehet hogy Kurt is követi párját, de inkább mint cheerio, úgy tűnik Sue visszakapja az ő Porcelánját :) Mellesleg, Blaine is megkapja majd a welcome-shlushie-ját.
 • És hogy örüljünk, tovább folytatódik majd a Quinn-Finn-Rachel féle szerelmi háromszög.

1 hozzászólás

 1. Jujjj de jól összeszedted a spoilereket már tűűkön ülök.alig várom h lássan a Born This Way-t Glee tolmácsolásban :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here