Főoldal Hírek Brothers and Sisters – Itt a harmadik évad!

Brothers and Sisters – Itt a harmadik évad!

9
Oszd meg!

Annak idején a Viasat 3-nak köszönhetően érkezett el hazánkba a sorozat, azonban az első évad gyenge nézettségi rátáira hivatkozva a folytatást már nem adta le. A magyar rajongók megmentője lett az Universal Channel, akik már a harmadik évadot hozzák el a sorozatból.

Én annak idején az első évadot végignéztem – noha nem voltam teljesen elragadtatva tőle, azonban a szezonfinálé elég ütős lett. Titeket kérdezlek Brothers and Sisters rajongók, érdemes folytatni?

9 Hozzászólások

  1. Szerintem mindenképp nézd tovább. Én egyben megnéztem az első három évadot, és nagyon jó részek következnek. Ahogy olvasom az blogod, már leég régóta, elég hasonló a sorozat-ízlésünk, szóval úgy gondolom tetszene neked. Egyébként nagyon sok sorozatnál megfigyelhető, ahogy te is többször írtad, hogy van egy ütős kezdés, egy jó első évad, és utána folyamatosan csak romlik a minősége. Na ennél nem így van. A harmadik évad ugyanolyan jó, ugyan az a hangulata, mint az elejének. (Bár nem tudom, ha az neked nem annyira jött be…) Azok az apró poénok ami miatt szeretjük, és persze ott vannak a tényleg megható jelentek, most nem akarok spoilerezni, de nagyon sok ilyen lesz. Én a te helyedben nem hagynám ki, de várd meg mit mondanak mások. Lehet én elfogult vagyok, mert én totál beleszerettem az egészbe. ;)

  2. Szerintem a 3. évad az egyik legjobban sikerült évad. Sok minden történik kedvenc szereplőinkkel. A színvonal szerintem még inkább emelkedett. A 3.évad első része pedig ugyanazt a régi tüzet mutatja mint az eddigiek. Persze a többi is. Leginkább Kitty és Robert miatt érdemes nézni ezt az évadot. Én úgy szeretem a Walker családot, ahogy van. A 4. évad pedig még jobb.

  3. Köszi az írásokat, egész meg is jött a kedvem a sorozathoz. Nyáron beiktatok egy második évados darát és majd eldől lesz-e folytatás :)

    Ami nagyon tetszett az elsőben az a meleg szál és a Kitti-féle szerelmi vonal :)

  4. Mind a két szálon pörögni fognak az események, de azt kell mondjam, a többi szereplővel is izgalmas dolgok fognak történni. Nem az van, hogy mindig van egy-két ember akire rámennek, hanem tényleg mindenkiről szó van, mindegyikük életébe belecsöppenhetünk. :) Egyébként a kedvencem nekem is a Kitty-szál, bár lehet nagyon elfogult vagyok Callista Flockhart miatt. Végül is Ally Mcbeal-ről van szó…:D

  5. Én is elfogult vagyok ilyen szempontból, de a legjobban megrajzolt szál az a Kitty-Robert, eszméletlen alakítások. A másik nagy kedvenc a Rebeca-Justin szál, nagyon jól ki lett találva. Az igaz, hogy mindenkivel foglalkoznak, tényleg nemcsak egy-egy valakivel, csak valakinek jobb történetet találnak ki, másnak meg nem.

  6. A Rebeca-Justin szál… Maga a történet kettejük között az tényleg egy nagyon jó ötlet volt, jól ki van találva, nekem inkább Dave Annable-vel van problémám. Valahogy nem sikerült megszeretnem őt, nem tudom miért. Emily-vel ilyen gondolom nincs, már az Everwood-ban is szerettem. A Kevin-Scott szál is tetszik, bár kicsit kezd unalmas lenni, hogy mindig összevesznek valamin, aztán kibékülnek. Hollyt meg Norát szerintem csak szeretni lehet :), Sarah meg… Sarah. ;) A “franciás” részek szerintem jól sikerültek:D A negyedik évadban most tartok a 8-ik résznél, szóval tovább nem tudom mi lesz, de kíváncsian várom. :D

  7. Akkor még csak most jön a java. A 4. évad szintén az egyik legjobban sikerült évad. A vége pedig elég megrázó lesz. Én folyamatosan haladok az amerikai részekkel, én már az 5. évadnál tartok, a 4.-et már végig láttam, és nagyon de nagyon tetszik. Emilyt én is nagyon szeretem, egyszerűen fantasztikusan játssza a szerepét. Justinnal nincs komolyabb bajom, de nem is a kedvencem. Nora és Holly mindig remek párost alkot, a 4. évad vége felé még lesz pár közös kalandjuk. Kitty és Robert szála is alakul. Sarah-é úgy szintén, bár szerintem akkor is ellaposodott a karakter, ez az 5. évadban még jobban fog látszani. Kevin engem kifejezetten idegesít, de hát ez az én véleményem. Vele is történik még egy két dolog a 4. évadban.

  8. Hű, meghoztátok a kedvem a sorozathoz :) A nyáron mindenképp elő fogom venni, remélem nekem is annyira bejön majd mint nektek :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here