Főoldal Érdekességek Bulvár Trevor Donovan nem szégyelli a testét

Trevor Donovan nem szégyelli a testét

3
Oszd meg!

Trevor Donovan a 90210 második évadja óta kiemelt szerepet játszik a sorozatban. A show elején még nőcsábászként volt jelen, idén pedig mély vízbe dobták a karaktert, akiről kiderült hogy meleg. Trevor nagyon pozitívan kezeli a témát és rendkívül örül Teddy változásának, erről már korábban többször is nyilatkozott, példának okáért itt van két nyári interjú-részlet, az egyik azelőtt készült hogy kiderült övé a meleg karakter, a másik pedig értelemszerűen utána.

A Da Man magazin ha címlapra nem is, de hasábjain szerepeltette Trevort, íme két remek idézet a színésztől, az elsőben ismét a karakter fontosságát élteti.

“Minden színész kívánsága hogy kapjon egy ilyen kihívásokkal teli szerepet és hogy képességeinek a legjavát nyújthassa. Teddy korábban egy nőcsábász és játékos volt, most pedig a meleg életét kell hogy irányítsa. A Show kezdi komolyabb kérdésekben érinteni a szexuális identitást. Ez meglehetősen nagy változás így kevésé felületes a 90210, figyelembe véve hogy mélyebben kezeli a dolgokat”

Trevor arról is mesélt hogy mivel kereste a kenyerét mielőtt színészként egyre növekvő hírnevet szerzett:

“A korábbi munkahelyeim egyike volt az Abercromie & Fitch modelstúdió, más hasonló munkáim is voltam. Büszke vagyok a testemre, nem kell szégyellnem”

A 90210 harmadik évadja Április 18-án folytatódik a CW műsorán, Teddy szempontjából pedig fontos epizódok következnek, hiszen alig szakított első meleg szerelmével, Iannel, máris egy új romantikus kalandba bonyolódik, a titokzatos sráccal, Marcoval, akit egy holdfényes éjszakán ismert meg…

1189 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Szia! Ha elit cserére gondoltál, mert nálad nem látok link cserét, akkor mehet :)
    Hamarosan kint leszel!
    Üdv, Jenny
    Phoebe-Central.Com

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here