Főoldal Érdekességek Ajánló Darren Criss and the Warblers: Do Ya Think I’m Sexy?

Darren Criss and the Warblers: Do Ya Think I’m Sexy?

0
Oszd meg!

A második évadban egy újabb Glee club kapott teret a már megismert New Directions és a The Vocal Adrenaline mellett. A férfi acapella együttes, a The Warblers nagy sikereket ért el a Glee rajongók körében, a bemutatkozó daluk, a Teenage Dream feldolgozás lett példának okáért a legsikeresebb és legtöbb hivatalos letöltést elért dal a sorozat történelmében. Mivel az epizódokban egyre több dalt hallhattunk Darren Criss és a pacsirták közreműködésével, ráadásul a részek során Kurt és a csapat része lett, itt volt az ideje hogy a Fox ezt a lehetőséget is meglovagolva még több pénzt keressen a Glee által.

darren-criss-glee

A The Glee Music presents: The Warblers c. albumon összesen tizenhárom dal lesz hallható, ezekből tizet a részek alatt láthattunk is, mint a Teenage Dream, Hey Soul Sisters vagy az Animal, de a legutóbbi epizódban elhangzó három friss dal, a Misery, Candles és a Chris Colfer által énekelt Blackbird is felkerült a korongra. A rajongók nagy örömére három friss dal is helyet kapott, ezek közül kettőt már hallhattunk egy rendezvényen, ám Rod Stewart dala még csak a minap került nyilvánosságra. A Do Ya Think I’m Sexy feldolgozásában ismét Darren Criss hangjáé a főszerep, hamisítatlan Warblers érzés!

Személy szerint kedvelem Darren hangját, és az acapella stílusú dalokat is szeretem. Viszont a sorozat kreátorai azt eltolták hogy a részekben egyre több teret engedtek a Pacsirtáknak, hiszen így az eredeti szereplők szorultak háttérbe, hiszen ha logikusan belegondolunk, attól függetlenül, hogy dudámolnak a srácok, Darren Crissé a főszerep, a sorozatban pedig ennyi szólót és önálló dalt, Lea Michele szokott kapni évadonként. Akárhogy is, kíváncsian várom hogy alakítják majd az alkotók a történet szálait. A friss hírekkel a Glee háza tájáról a héten jövök, csak el akarom várni az Április elsejei kamuhíreket, kell pár nap mire lehűlnek a kedélyek és kiderülnek a tévedések :)

867 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here