Nyilatkoznak a “Vizet az elefántnak” főhősei

  0
  Oszd meg!

  Április 22-én mutatkozik be, az Egyesült Államokban Robert Pattinson és Reese Whiterspoon új filmje, a Water for Elephants. Az EW magazin bírta szóra, a főhősöket, és ha már elbeszélgettek velük, a címlapra is ők kerültek. Íme, így nyilatkoztak egymásról a főhősök!

  A magazin megkérdezte a Twilight sztárját, hogy milyen érzés az Oscar díjas Reese-el együtt dolgozni. A tinik bálványa nem fogta vissza magát, szuperlatívuszokban beszélt partnernőjéről:  “Van valami Reese-el kapcsolatban. Ő nem csak, egy hitelesen kedves személyiség. Nem tudom, hogy kreálja meg ezt a mágikus aurát, ami körül veszi. Teljesen más volt a légkör, ha ő nem volt ott. A gyerekek, és az állatok is hozzá húztak. Mindez hihetetlenül megkönnyítette a munkámat – a felvételek alatt, az összes reakciómban, ahogy néztem őt dolgozni, brilliánsak volt. Ő nagyon cool és csak … soha, de soha nem bosszantó. Istenem, ez a legrosszabb leírás, igaz?

  vizet-az-elefantnak

  Reese habár nem olyan hosszan, de ő is kifejtette a véleményét Robról, ami szintén pozitív volt: “Ő egy hihetetlenül szorgalmas személy, elképesztő munkamorállal. Ő soha nem panaszkodott. Egyszer sem. Ami meglepett, mert a korabeli színészek mindig panaszkodnak. Különösen a férfiak

  Ahogy a fent leírtak alapján is látható, a főhősök remekül kijöttek a forgatások alatt. Reméljük hogy a kettejük között határozottan meglévő kémia – a korkülönbség ellenére is, – működni fog a képernyőn! A magyar rajongók számára jó hír, hogy a Vizet az elefántnak a hazai mozikat sem kerüli el, Május 5-től kezdik el vetíteni itthon a filmet.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here