Főoldal Multimédia DVD Borítók Hannah Montana DVD Borítók

Hannah Montana DVD Borítók

6
Oszd meg!

Hannah Montana DVD Borítók – #001 | #002 | #003 | #004

Az oldal új exkluzivitása hogy saját készítésű dvd borítókat találtok majd itt különféle sorozatokhoz. Mivel a legtöbb sorozathoz sajnos nem érhető el jó minőségű borító, ami pedig létezik, az évadonként kategorizál, ami pedig abban az esetben, ha valaki egy tokban szeretné tárolni a teljes szériát, nem kifizetődő megoldás. Jelen esetben például a teljes Hannah Montana (nálam négy lemez) belefér egy DVD-tokba… Szóval, ezt a rést szeretném szép lassan pótolni, elsősorban azon sorozatokkal amiket én is szívesen látok a polcomon.

Remélem nektek is tetszik a kezdeményezés és ezen borító is. Ha vannak olyan sorozatok amikhez szívesen látnátok borítót írjátok meg bátran, igyekszem mi hamarabb elkészíteni! Azonban, csak sorozatokhoz készítek borítót, filmekhez és reality műsorokhoz nem. Legközelebb a Glee kap majd borítót!

6 Hozzászólások

 1. Egy véletlen hiba miatt az előző bejegyzést töröltem, a kommentekkel együtt, amit nagyon sajnálok!

  Ettől függetlenül pár dologra emlékszem, arra most reagálok:
  – Kanka: A Keith az film, arról nem hiszem hogy készítek, ha szétnézel magyar vagy külföldi oldalakon biztos találsz. Ha sehol se lesz akkor szólj és kivételt teszek (ami erősíti majd a szabályt)
  – Ne haragudj, a nicked elfelejtettem :( De a reagálásodra emlékszem, lesz 10 things about i hate you borító, én is imádtam a sorozatot. Az MTV-s műsor amit említettél az reality, ahhoz nem készítek.

 2. Zsófi voltam =D
  am. még a VD-t említettem,ahhoz nincs kedved,ha már benne vagy az alkotási lázban? =P

 3. @Zsófi: Ne haragudj a név miatt :D
  TVD mindenképp, az lesz a Glee után. A Glee szerintem legkésőbb szombaton meglesz, a TVD-t hétfő magasságában megpróbálom elhozni. Annak a hivatalos borítói nekem se nagyon jönnek be :s

 4. @Zsófi: Na igen, én is belegondolok hogy mennyire jó lehetett volna, de nem… Pedig a merch and masine anyagok annyira jók, a poszterek egyszerűen tökéletességén mindig ámulok… Remélem majd a borítóval amit csinálok meg leszel/lesztek elégedve :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here