Helló Tavasz – Új köntösbe öltözött a Media Addict

  3
  Oszd meg!

  Ma már egész kellemesen süt a nap, egy ideje pedig a téli kabát is a szekrény mélyére lett száműzve – épp itt volt az ideje hogy a blog is megújuljon egy kicsit. Az eddigi szürkeség helyett most végre színes köntöst kapott az oldal, az új designban pedig a kék, a zöld és a sárga különböző árnyalataié a főszerep. Utólag attól tartok hogy kicsit túl lett színezve a dolog, de nekem egyelőre így tetszik, remélem nektek is :)

  Az új fejléc különlegessége a heti idézet, amit igyekszem minden vasárnap egy frissre, újra cserélni :) További speckó dolog, hogy alkottam egy logót az oldal részére, amire (nagyon) nagyképűen egy koronát is tettem…

  Az eddigi Facebook profilt törölnöm kellett mert nem tudtam kezelni, valamit vagy elrontottam vagy valami vírus, fogalmam sincs. A lényeg, hogy itt az új Facebook profil, sokkal aktívabb közreműködéssel mint a régi esetében. Lehet is lájkolni :)

  Utóiratként annyit, hogy a Mese Re-Habbal tizedik fejezete ma debütál majd. Egy tipikus ‘alapozós’ fejezet következik, ami elsőre lehet hogy unalmasnak tűnik majd, de a többi fejezet szempontjából nagyon fontosak lesznek az ott leírtak :)

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here