Főoldal Hírek A Szent Johanna Gimi – Áprilisban folytatás!

A Szent Johanna Gimi – Áprilisban folytatás!

0
Oszd meg!

Már nem kell sokat várni és végre megjelenik Leiner Laura sikerregényének, a Szent Johanna Giminek a negyedik része, ami a “Barátok” alcímet viseli. Már Április 8-án és 9-én hozzá juthatsz a könyvhöz, ha elmész a budapesti L & L könyvesboltba (1136, Hegedűs Gyula u. 39.).  Ha ekkor szerzed be a könyvet, akkor az író, Leiner Laura dedikálja is neked. A könyvesboltokban egyébiránt Április 14-től lehet majd kapni az új kiadványt.

És hogy miről fog szólni az új könyv? Íme, a hivatalos ismertető! Reni és Virág ismét nagyon jó barátok a nagy konfliktus után. Virág nemcsak Doriánnal szakított, hanem emós külsejével is: mostantól vidám cuccokban jár, és még a szemüvegét is hajlandó hordani. Reni igyekszik kihasználni minden percet, amit Arnolddal tölthet, ám Cortez ezt egyáltalán nem nézi jó szemmel, ezért a két fiú között egyre nő a feszültség… Mindezek mellett fontos szerepet kap még a második félévben egy mangakiállítás, Ricsi új robogója, Cortez nagymamája, egy éjszaka a Balaton-parton és az iskolai könyvtár… Az osztály továbbra is a “legbalhésabb” társaság az iskolában, és a tanulásban sem jeleskednek. A sok panasz miatt még a nyár eleji párizsi csereutazás is veszélybe kerül…

Szent Johanna Fanok figyelem!
Holnap nektek különösen érdemes lesz az oldalra látogatni, hiszen egy exkluzív meglepetéssel kedveskedek nektek és persze minden látogatónak.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here