Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Sok sikert Charlie – Az új Lizzy McGuire

Sok sikert Charlie – Az új Lizzy McGuire

1
Oszd meg!

Közel egy éve nem láttam friss részeket a Sok sikert Charlie-ból, így meglepetésként ért hogy mennyire jó lett ez a sorozat az eltelt időszak alatt. Végre, egy olyan Disney széria ahol egy normális és átlagos család a főszereplő, szerepel benne egy édes kisbaba és mindezt sikerült megfűszerezni a Lizzy McGuire-féle családi sorozat bájjal. A recept tökéletes működik, a titkos hozzávaló pedig nem más mint Te, kedves Néző, hiszen csak rajtunk múlik hogy mennyire adjuk át magunk az önfeledt élvezetnek.

Igen, aláítom hogy a legtöbb epizód cselekményvezetése kiszámítható, de könyörgöm, ezt a sorozatot gyerekeknek gyártják, lassan ciki számba megy ha a felnőttek is nézik :) A szereposztás továbbra is rendkívül bájos, nincs a castingban olyan szereplő aki antipatikus lenne. Még  Jason Dolleyt is sikerült megkedvelnem, Bridget Mendlert pedig egyenesen imádom. Természetesen játszik, szimpatikus is, ráadásul a karaktere sem az a szokásos egydimenziós Disney főhős.

Az epizódok néhol okoztak meglepetést is, amikor például kiderült hogy Teddyt csalja a pasija. Kellett ide ez is, ettől valahogy életszagúbbá vált az egész. A kedvenc rész azt hiszem az amikor a turpisság kiderül, de jókat kacagtam azon a részen is amikor Teddy elvesztette Rongyit. Különösen tetszik az epizódok lezárása, ahogy minden esetben a ‘Sok sikert Charlie’ az egyik lezáró mondat.

Értékelés: 10/10
Kész, engem megvett kilóra a sorozat. Egy év múlva ismét találkozunk, és addig kérek minél több élvezetesen király epizódot, és kerüljük el a színvonalcsökkenést is. Ehhez pedig, Sok Sikert Charlie!

1012 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. …IMÁDOM EGY BABA AKI CUKI ÉDI ÉS SZÉP IS .SKACOK ITT A 2 ÉVAD A CÍMEKET ITT TALÁLOD: WIKIPÉDIA .HA KIVCSI VAGY ÍRJ KÉRDÉST A VÁLASZT KÜLD AZ E-MAILOMRA AA ÍRJ HAMIS ÉS SOK SIKERT MIA

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here