Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Shake it Up – A Disney Channel új sorozata!

Shake it Up – A Disney Channel új sorozata!

0
Oszd meg!

Shake it Up címmel indult útjára a Disney Channel legújabb sorozata. Első blikkre olyan mintha a történet alapját a Hairspray-ből csórták volna el. Adott egy  zenés-táncos műsor, a “Risza fel Chicago“, amit a hőseink imádnak, majd prezentálva nem mindennapi tánc tudásuk máris ott riszálnak a színpadon…

Ez is olyan mint a Disney többi terméke, eredetiség egyenlő a nullával, de mégis, ha elkezded nézni valahogy leköt a dolog. Pedig itt aztán fullra kiesik a dögös pasi faktor – feltéve ha még nem múltál el tizenöt. Ami tetszett az első részekben, hogy néhol igazán ütős és eredeti poénokat sikerült bemutatniuk. A tanító jelleg is ütött néhol rendesen, az pedig hogy az egyik hősnő diszleksziás és valamelyest bemutatták a betegséggel kapcsolatos negatívumok egy részét, külön piros pont a készítőknek.

A szereposztásban semmi meglepetés nincs, tehetséges és szimpatikus fiatalokat választottak ki. A két hősnő, Bella Thorne és Zendaya 13 illetve 14 évesek, ha pedig a Disney jól sáfárkodik velük, megteremthetik az új Mileyt, Selenát vagy Demit – már előre látom/várom azt a részt ahol majd a két hölgy dalra fakad. Apropó, zene. A főcímdal az egyik kedvencem, talán ez Selena Gomez legjobb dala…

Ráférne a Disneyre egy újabb húzósorozat, hiszen a Hannah Montana véget ér, a Wizards of Place pedig az utolsó évadját tapossa. Ki tudja, talán a Shake it Up lesz majd a megoldás, pláne ha azt nézzük, hogy premierje 6.2 millió nézőt vonzott, ami a Disney Channel huszonhét éves történetének legnézettebb premierjét jelentette – még a Hannah Montana 2006os nyitányát is maga mögé utasítva. Ráadásul, Bella Thorne már be is zsebelte első díját, a Young Artist Award bírái neki ítélték a legjobb komikus fiatal színésznő díját.

Értékelés: 7/10
Semmi extra, de amíg nézed, valahogy mégis jól szórakozol. Persze, vannak unalmasabb epizódok is, de összeségében elég jópofa az egész. Ajánlom mindenkinek aki szereti a Disney sorozatait.

1301 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here