Főoldal Hírek Selena Gomez – Tizehárom ok az öngyilkosságra

Selena Gomez – Tizehárom ok az öngyilkosságra

0
Oszd meg!

Egyre feljebb ível a Varázslók a Waverly Helyről sztárjának a karrierje, Selena Gomez mostanság sikert sikerre halmoz. A 18 éves lány zenei téren egyre ragyogóbb, a napokban mutatkozik be ugyanis új kislemeze, a Who Says, ráadásul az előző, a Year Without Rain nagy sikereket ért el. A második albuma például a Billboard 200 listáján a negyedik helyig jutott.  Gomez dalait a rádiók is nagyon szeretik, ráadásul ő énekelhette fel a Disney új sorozatának, az Indul a riszának a főcímdalát. A Shake it Up c. dal például a Radio Disney egyik leggyakrabban játszott felvétele, de már más rádiók is előszeretettel játsszák a dalt – és mást is Selena repertoárjából.

selena-gomez-tizenharom-okom-volt

Gomez a színészetet sem hanyagolja el, a hírek szerint ő a legnagyobb esélyes a Tizenhárom okom volt c. könyvadaptáció főszerepére. A hírt többek között a Deadline.Com is megerősítette, és a könyv írója, Jay Asher is üdvözölte Selenát, és egy nyilatkozatában elárulta, úgy érzi hogy Gomez tökéletes a főszerepre.

A tizenhárom okom volt c. könyv egy fiatal diáklány, Hannah Baker szomorú története. A lány egyszer csak öngyilkos lesz, és halálának okait tizenhárom kazettán meséli el. A mű hazánkban is kapható, a Könyvmolyképző kiadásában jelent meg – érdemes elolvasni, elsőosztályú olvasmány.

Szerencsére Selena nem csak ezzel a filmmel készül, a Monte Carlo c. filmje 2011. július 1-én debütál az Egyesült Államokban, és készül a Varázslók a Waverly Helyről film második része is, csak azt nem tudták még eldönteni hogy a tévében vagy a mozikban mutassák majd be.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here