Főoldal Érdekességek Bulvár Justin Bieber & Selena Gomez – PR vagy Szerelem?

Justin Bieber & Selena Gomez – PR vagy Szerelem?

10
Oszd meg!

Kétségkívül Justin Bieber az egyik legmegosztóbb sztár: a rajongói imádják, míg rengetegen gyűlölik a fiút. A tizenhét éves srác élete eddig is kaotikus volt, most azonban még nehezebbé vált a számára. Úgy tűnik szerelmes lett. Az hogy ez pusztán jól felépített marketing vagy egy régi álom beteljesülése továbbra is kérdéses. Hiszen, Justin számtalanszor elejtette interjúiban hogy melyik híres hölgyre ácsingózik, de ezidáig a ‘szerencsés’ csupán barátként, egyfajta öcsként tekintett a fiatalemberre. De a mostani Oscar gálán minden megváltozott, ugyanis az utó-partira kéz a kézben érkeztek.

justin-selena

A hölgy kiléte sem titok, ő a Varázslók a Waverly Helyről hősnője, Selena Gomez. A énekes-színésznő egy évvel idősebb párjánál, többek között ezért kérdőjelezik meg sokan, hogy a már unalomig ismételt pr-kapcsolatról van szó, vagy tényleg átváltoztak Selena érzelmei. Akárhogy is, egy dologgal sem ő, sem a marketingmenedzsment nem számolt: a belieberekkel. Justin elvetemült rajongói ugyanis támadásba lendültek, twitteren és facebookon pocskondiázzák Gomezt, sőt, tettlegességig is elfajultak a dolgok.

Március elsején ünnepelte Justin a tizenhetedik születésnapját, és szeretett volna a barátnőjével nyugodtan megvacsorázni – ami egy átlagember számára természetes, egy sztárnak csupán álom. Az étteremben ugyanis Bieber egyik beliebere Selenának rontott, és fizikailag bántalmazta, a lány ajka fel is repedt. Selena nagyon meglepődött az egészen és nehezen is dolgozza fel, hiszen ő is sikeres és elismert sztár, de az ő rajongótábora nem szokta átlépni a privát zónát. Egész egyszerűen neki is, mint minden nőnek, Selenának is kijár a tisztelet és az hogy ne üssék le amikor a barátjával vacsorázik.

Továbbra is kérdéses csupán hogy Pr-kapcsolat és karrierápolási érdekek vagy igazi vonzódás áll a két sztár kapcsolatának hátterében, de akárhogy is legyen, ők lettek Amerika első számú szupersztárjai a tinik – és talán a felnőttek – között is. Mindenesetre őszintén remélem hogy a belieberek nem mennem el többször a tettlegességig.

10 Hozzászólások

 1. Hát ez nagyon durva!!:(:(:( Selena-t és Justin-t is nagyon-nagyon szeretem. Régebben féltékeny voltam ha Justin egy másik lánnyal láttam, de most szívből remélem, hogy sokáig együtt lesznek és Selena sem használja ki Őt! Hajrá skacok(L)(L)(L)(L)

 2. júúúúúhúúú végre valaki moresre tanitota selenat cagy igy tovab belieber fanok hat en nem mertem vona megy utni selena-t de valaki megy tete remelem selena tanul valamit az estebul hogy ne cavarja el justin fejet mert bar 17 jb selena pedig 18 tob godija van hogy epice a karier jet amikor a jonas .b volt hires a kor velok kavart hat ebol mi lesz megy de ha justin ugy latja hogy selena tenlegy szereti akor jó mert ast szeretnem hogy justin boldogy legyen JB A LEGY JOB

 3. Vanessa te teljesen megőrültél én örülök ,hogy a két ked venc sztárom eggyütt van. Selenával pedig nincs semmi baj! De te eléggé beverhetted a fejed ha ezt gondolod. És rád férne egykis helyesírási gyakorlás.

 4. Nagyon szeretem selenát justin bieber nem annyira de szerintem aranyosak ugy hogy bieber rajongok békén hagyni selenát!

 5. Selena Gomez a legjobb!
  Ne szekáljátok selenát!
  Én imádom Selena Gomezt és Justin Biebert!
  Ezért ezt mondom:
  Selenának és Justinnak ki jár a TISZTELET!

 6. Selena Gomez a legjobb!
  Ne szekáljátok selenát!
  Én imádom Selena Gomezt és Justin Biebert!
  Ezért ezt mondom:
  Selenának és Justinnak ki jár a TISZTELET!

 7. Mit ártott annak a valakinek selena??A két kedvenc sztárom nem érdekel ki mit mond Bieberről h buzi meg ilyenek akkor nem lenne együtt selenával!

 8. JUstin Bieber és Selena Gomez nem jártak egymással mert JUstin Bieber rólam énekelt egyet leírok megkérdeztem JUstin Biebertől gondolatba hogy JUstin Bieber az igazim vagy erre azt éeneklte hogy érzem az összhangot igen érzel engem ,meg azt is megkérdeztem a twitterjén angolul hogy engem szeret vagy Selena Gomezt és azt írta hogy téged persze angolul írta le hogy you .Úgy hogy JUstin Bieber engem szeret !

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here