Főoldal Hírek Aranymálna 2011 – A nyertesek

Aranymálna 2011 – A nyertesek

2
Oszd meg!

Az Oscar előtt egy nappal adták át az Arany málna díjakat – ahol a legrosszabb filmek versengtek azon, hogy melyik a legszörnyűbb. A nyertes Az utolsó léghajlító, ami aratott a gálán, a legrosszabb film, rendezés és forgatókönyv mellett kapott egy speciális ‘díjat’ is, a förtelmes 3d effektekre hivatkozva, illetve Jackson Rathborne lett a legbénább férfi mellékszereplő is, akit mellesleg az Alkonyat miatt is nomináltak.
Szerencsére a förtelmes Szex és New York 2-ről sem feledkeztek meg, kapott három arany málnát is, ráadásul a legjobb női főszereplő kategóriában mind a négy gráciát díjazták, noha szerintem bőven elég lett volna Sarah Jessica Parker nyergére akasztani a díjat, hagy ügessen el vele jó messzire Hollywoodból. Egyébiránt a legrosszabb szereplőgárda és folytatás kategóriákban is győzedelmeskedhetett.
Jessica Alba is megkapta a magáét, többek között a Valentin Nap c. filmben nyútott alakítása miatt, teljesen megérdemelten lett övé a legrosszabb női mellékszereplő díja.
Sajnos senki nem vette át személyesen a díjat – nem is szokás, Halle Berry esete (oscarral a kezében vette át az arany málnát) az a kivétel, ami erősíti a szabályt.

2 Hozzászólások

  1. ó, az “utolsó térdhajlító” annyira megérdemelte azt a díjat -.-” borzalmas egy film… viszont Jackson az Eclipse-ben jól játszott szerintem^^ am a léghajlítósban miért mellékszereplő? o_O
    ó, jajj, a SATC2…nem sok annyira fölösleges filmet csináltak még mint az :S

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here