Főoldal Érdekességek Ajánló Justin Bieber + SP = MM?

Justin Bieber + SP = MM?

16
Oszd meg!

Őszintén bízom benne hogy nem eme képlet alapján ontják majd ránk az új, hazai felfedezetteket. Mindenesetre MM “Te vagy az a lány” c. klipje és dala egyre népszerűbb hazánkban, kérdés hogy a gagyi faktor ala olyan rossz hogy ezt már látni kell alapon (ezért került ki ide is,) vagy csak mert annyira jó a dal meg a klipp is. A döntésetek meghozatalához íme az offical music video.

Ui.: a 31. másodpercnél lévő telefont – vagy ahhoz hasonlót ;) – kérek szépen karácsonyra. Vagy csak úgy :)

16 Hozzászólások

 1. Megnéztem a 31. másodpercig, hogy lássam a telefont. :D Egyébként mostanság az ilyen kisfiúk a menők?

 2. Igen és az ilyen kisfiúk Iphone 4-el járkálnak. -.-” Nevetséges! Néhány felnőtt nem engedheti meg magának, nem még egy 14 éves. Gazdag szülők gondolom. Hát hangot pénzen nem lehet venni.

 3. Berci, az, hogy a klipben iPhone-ja van, nem jelenti azt, hogy az az övé is. Valószínűleg csak a kezébe nyomták pár perc erejéig azzal a felkiáltással, hogy nesze gyerek, reklámozd!

  Ezzel persze nem védeni akarom, mert a szám szörnyű, szegény kissrácnak meg olyan a feje, hogy szívesen belecsapkodnám párszor valami falba…

 4. Reménykedem, hogy a klip csak véletlenül eltévedt és eredetileg egy JB paródia akart lenni :D
  Hangja az nincsen, az biztos, azt a telefont meg én is szeretném…

 5. Én 17 éves vagyok, mégis szerintem szörnyű… Hangja nincsen, és mégis majd hogy be fog futni… hála a drága VIVA-nak…

 6. hát szerintem az nem befutás, ha egy elég nagy tömeg utál vkit, és minden létező hírt és videót teleszórnak az ócsároló kommentekkel :DD (hogy néha hogy kell erőlködnöm, hogy megálljam az ilyeneket :D) mondjuk ezt úgy mondom, hogy nem néztem meg a videót, mert nem merem. van már elég kis pisis, akin felhúzom magam, amiért énekesnek hívatja magát, nem “szorulok rá” egy újabbra -.-” XD

 7. Én ismerem a srácot, nagyon tisztelettudó, és akusztikus gitárral angyon szépen, tisztán énekel, csak akik felkarolták erőltették rá, ezt a megszokott SP hangvilágot, mert, hogy ez kell a népnek és ezzel veszik csak észre. Egy 14 éves naív gyerek meg jóhogy sikerre, meg népszerűségre vágyik.

 8. Ennek a kölöknek akkora sallert adnék, hogy lerepülne a baseball sapkás feje. Hogy lehet ilyen szörnyűséget kiadni, de most komolyan? Tudom, hogy ízlések és pofonok, de egyszerűen akármennyire is próbálom, nem tudom elképzelni, hogy valaki erre komolyan azt mondja hogy jó… persze nyilván van rá igény, hiszen folyamatosan születnek az ilyen remekművek. Hihetetlen hogy milyen zenei igénytelenség uralkodik a világon… ez a dal se zeneileg, se szövegileg nem üt meg semmilyen szintet. Pár év múlva visszanézi a gyerek, szerintem el fog süllyedni szlgyenében.

 9. Most miért? Szerintem egész jó mert… :) (nem tudom folytatni) Vizes söprűt a fejének! :) Egyetértek az előttem szólóval, a média is hibás a félrecsúszott értékrendben. Ezt a szöveget le kellene írni és felolvastatni a Fábry showban…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here