Főoldal Hírek A negyedik: Erős nyitás a jegypénztáraknál

A negyedik: Erős nyitás a jegypénztáraknál

2
Oszd meg!

Egy nappal az amerikai premier előtt már hazánkban is látható volt A negyedik c. film, Alex Pettyfer és a Glee sztárja, Dianna Agron főszereplésével. Itthon többek között a Rádió 1 promózta agyon, még jegyeket is kisorsoltak  a premier előtti vetítésekre. A promó hadjárat ellenére A negyedik “csak” a harmadik helyet szerezte meg a múltheti összesítés alapján, összesen 15 717 néző volt kíváncsi a filmre.

Amerikában egy fokkal jobban nyitott, ott a box-office eladások alapján a második helyet megszerezve 19.5 millió dollárt kaszált nyitó hétvégéjén, ami elég szép adat azt tekintve hogy az alkotásban olyan fiatal tehetségek játszották a főszerepet, akiket korábban nem bizonyítottak nagy szerepközben a mozikban. A film készítői már az esetleges folytatásról beszélnek, de ahhoz az szükséges, hogy a Amerikán kívül is jól teljesítsen.

alex-pettyfer-four

2 Hozzászólások

  1. Ma láttam a filmet, jó, hogy feliratosan megy a mozikban.

    Igazából nekem nagyon tetszett, látványos is volt, a story szálat nem bonyolították meg, tényleg annyi a történet ami. Jöttem erről a bolygóról, még vagyunk hatan, ennyi. Nem adtak neki túl mély értelmet szerintem, de igazából ez engem nem érdekelt, hisz nem kemény filmkritikus vagyok.

    Elméletileg 6 részes könyvsorozat lesz.

  2. @Vero: Köszi hogy szóltál, már meg akartam nézni a moziban, de így nem fogom. Online van kamerás verzió de az nézhetetlen … várok pár hetet :)

    Ha neked tetszett szerintem nekem is fog, mármint, én sem tartom magam filmkritikusnak, csak élesebben nézek egy filmet, ennyi :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here