Főoldal Érdekességek Ajánló Emlékezető: Avalon High a Disney Channel-en!

Emlékezető: Avalon High a Disney Channel-en!

3
Oszd meg!

Remélem senki sem felejtette el, ma este 19.30-kor (is) levetíti a Disney Channel az Avalon High c. filmet, ami Meg Cabot azonos című regényéből készült el. Anno pár információt már közöltem itt, és egy trailert is találtok.

Azóta már volt szerencsém megnézni a filmet. Semmi extra nincs benne, egy tipikus délutáni matiné, de viszonylag jobb mint a disney filmek úgy általában. Meg Cabot rajongóknak jelzem, elég szabadon kezeli a könyv történetét, ráadásul ügyesen meg is változtatja a film végén a sztorit. Spoiler: Kiderül hogy Allie nem a kardhozdozó, hanem maga Arthúr király reinkarnációja. A fordulat egy cseppet meglepő, pláne a könyvhöz képest – általában azokat a feldolgozásokat csípem amik nem írják át azt, ami már amúgy is tökéletes. Ettől függetlenül tökéletes program bármelyik délutánra, kora estére ha ezt a filmet választjátok, kívánok hozzá jó szórakozást :)

1031 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. a francbaaaaaa… elfelejtettem :S

    mondjuk lehet h jobban jártam tekintve h mennyire szeretem meg cabot könyveit és az Artúr mondakört.. van egy erős gyanúm h egyikhez se volt sok köze…

  2. Csak Britt Robertson miatt néztem meg… elég gagyi volt ami azt illeti :) De ott sikerült meglepniük, mikor kiderült, SPOILER hogy ő Arthur király reinkarnációja SPOILER VÉGE. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here