Főoldal Hírek Egy boszorkányos pilot terv a THE CW-től

Egy boszorkányos pilot terv a THE CW-től

0
Oszd meg!

Hölgyeim és uraim, van szerencsém bemutatni a 2010/11-es évad – általam  – leginkább várt pilotját, amit természetesen a CW készít el. A forgatókönyv a Vámpírnaplók c. könyv szerzőjétől érkezik, L.J. Smith “The Secret Circle” (A titkos kör) könyvét dolgozzák majd fel. A történet főhőse Cassie, egy félénk tizenéves lány, aki az édesanyjával visszaköltözik Salem városába. Mielőtt a lány elhagyta volna a várost, beleszeretett egy misztikus srácba, akit Adamnek hívnak. Cassie azt hitte soha többet nem láthatja őt – de most már egy iskolába járhatnak. Cassieről később kiderül, hogy ő egy erős boszorkány, és a ő a kulcs a gonosz és a jó harcának feloldásához.

Már látom is lelki szemeim előtt a The Vampire Diaries tökéletes társát a csütörtök estékre. A pilotban a Dawson és a haverok kreátora, Kevin Williamson dolgozik, a forgatókönyvet pedig az emmy-díj jelölt Andrew Miller készíti el, a pilot rendezéséről pedig Liz Friedlander gondoskodik – ő többek között a 90210, Pretty Little Liars és a The Vampire Diaries epizódjain is dolgozott már.

Lassan a szereposztás is beindul, a főhősnő, Cassie már meg is van. Őt Britt Robertson játszhatja majd el, a Life UneXpected-ből. Szerintem ő a tökéletes választás a karakterre, ráadásul a pilot is nagyon felkeltette az érdeklődésem. Őszintén bízom benne hogy ezt is berendelik :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here