Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Mike & Molly – A Pilot

Mike & Molly – A Pilot

4
Oszd meg!

Ki hitte volna hogy sikeres lehet egy olyan sorozat, amiben két duci ember próbálja megtalálni a boldogságot? Hiszen Hollywoodtól pont azt várjuk el amik mi magunk nem vagyunk – a szexi és dögös szereplőket, akiket nézve vágyakozhatunk, álmodozhatunk hogy egyszer nekünk is olyan dögös párunk lesz mint Matt Lanter vagy AnnaLynne McCord. Épp ezért lepett meg a széria zajos sikere.

mike-es-molly

Egyszerűen imádnivaló a Mike & Molly, és nemcsak a főszereplők, de az idétlen mellékszereplők miatt is, sőt talán ők a legviccesebbek. Az eddig általam látott epizódok alapján Victoria a kedvenc – a csaj beszólásai isteniek. A színésznő is nagyon jól játszik, egyszerűen azok a jelenetek amikben szerepel sírva-röhögősek. Megszólal a riasztó, a többiek szólnak neki hogy a házszámuk a jelszó erre kirohan az ajtó elé hogy megnézze hányas házban laknak? Hát mi ez ha nem poén? Persze, látva sokkal viccesebb – bizonyosodjatok meg róla :)

Örülök hogy a Halottnak a csók után sikerült ismét egy nem hétköznapi szerepet adni Swoosie Kurtz részére – a nő egyszerűen megérdemli hogy megtaláljátok őt a jó karakterek, mert olyan életet képes beléjük lehelni amitől az adott show sokkal élettel telibbé válik.

Szerencsére a főhősök is egész jók, sőt, az általuk elhullajtott duci-emberes poénok a legütősebbek. Én mégis azt szeretem bennük hogy ugyanolyan halandó emberek mint bárki más, ráadásul az ahogy diétáznak, tök realisztikussá teszi az egészet. Melissa McCarthy pedig elbűvölt.

Mindent egybevetve elégedett vagyok, habár kicsit zavar a sok díszlet, örülnék néha egy-egy kültéri jelenetnek, mert hosszútávon idegesít ha mindig csak lakásban vagy zárt, fedett helyen mutatják a szereplőket. És örülnék pár aláfestő zenének is, de ezek tényleg olyan apróságok, amikre az ember nem is igazán figyel ha Mike & Molly-t néz.

Értékelés: 9/10
Kétlem hogy bárkinek is ez lenne a sorozata, és abban is biztos vagyok hogy ez a széria nem lesz közönség favorit. Én már annak is örülök ha valaki megnézi és mosolyog rajta egy jót. Végül is, ez a legfontosabb, igaz?

1743 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

 1. jajj, nagyon nem lesz ez így jó… mindig csak a jó sorozatokról írsz, én meg el is kezdem nézni az összeset… :D szó szerint végig röhögtem az egész első részt!! remélem a többi is ilyen jó belőle :P

 2. :) :) :) Most tartok a hatodiknál, részről részre egyre viccesebb :)

  Victoria hülyén viselkedik
  – Te be vagy tépve? – kérdezi Molly
  – Miért, te nem? – válaszol Victoria

  Victoria hazaérkezik
  – Oh, zsaru van a házban. Valamit le kell húznom a wécén… :D

 3. most néztem meg azt a részt, amiből az első idézet van xD rájöttem am, h nem is Victoria poénjain röhögök a legjobban, hanem amikor Carl vagy Samuel megszólal :DD

 4. Már régóta terveztem, hogy belenézek, de én is csak most szántam rá magam, az írásod hatására. :) Egész jó kis sorozat, kellemes meglepetés volt, mert nem voltak túl nagy elvárásaim a sorozattal kapcsolatban. Külön örülök, hogy a középpontban két olyan ember áll, akik sokkal jobban hasonlítanak az átlagemberekhez, mint más sorozatok főszereplői… Már kezdett idegesíteni a szokásos felállás, amikor a tökéletes nő nem tud választani két jóképű pasi között. Azzal valahogy nem tudok együtt érezni. :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here