Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Bionic Woman – Az első rész

Bionic Woman – Az első rész

2
Oszd meg!

Amikor lepörögtek az utolsó percek csak egy kérdés kattogott a fejemben: hogyan tudták ezt a sorozatot megbuktatni? Engem már az első képsorok magukkal ragadtak, ráadásul ahogy szőtték az epizód cselekményszálait úgy vált egyre izgalmasabb egyveleggé Jaime bionikus nővé való átalakulása. Egyszerűen a pilotban minden a helyén van – talán egy dolgot kivéve, az pedig Lucy Hale karaktere. Egyáltalán miért kell titkolni azt ha egy tizenéves lány laptopot használ? Ettől az egy malőrtől függetlenül úgy éreztem hogy a pilotban minden a helyére került – azt hiszem így kell egy jó sorozat alapjait megteremteni.

Az már más tészta hogy az írógárdának hogy sikerült elrontania azt, amit kézhez kaptak / megteremtettek maguknak. Mégis miféle blamával sikerülhetett az hogy elrontsák? Nagyon kíváncsian várom a folytatást, egyszerűen érdekel hogy tudták elcseszni azt a jó dolgot amit felépítettek.

Hiszen a pilotban nem csak a történet, de még a színészek is rendben voltam. Külön pacsi Michelle Ryannek, akit most először láttam játszani, de megfogott azzal amit a képernyőn nyújtott. Akárcsak Katee Sackhoff, aki szintén az újdonság varázsával rejtett rabul. Az epizódban ráadásul a speciális effektek is egész jók voltak, a vágás és a rendezés pedig olyan dinamikus és pörgős lett, hogy még én is élveztem a harcjeleneteket. Például amikor a két bionikus nő a tetőn verekedett a zuhogó esőben. Valami fantasztikus volt. Alig várom a folytatást!

Értékelés: 10/10
Kész-passz, engem a pilot megvett kilóra, nagyon tetszett. Alig várom hogy kiderüljön, hogy tudták elrontani a készítők ezt a tökéletesen felépített alapot!

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here