Gossip Girl – A második évad a Cool TV-n!

  0
  Oszd meg!

  2008 December 28-án mutatkozott be 2007-08 (szerintem) legjobb újonc sorozata a Cool TV műsorán. A New York-i felső tízezer fiataljainak az élete Pletykafészek címmel debütált tehát a magyar képernyőkön. Az első szezon szinkronja elég bénácska lett, de szerencsére a gyenge nézettségi mutatók ellenére meg is jelent dvd-n.

  A folytatásra majdnem három évet kellett várni, ugyanis a Cool TV ma folytatja a sorozatot a második évaddal. Nekem annak idején a szezon nyitás nem tetszett, a folytatás se nagyon, de a második évad nyolcadik részében történt valami, és végül sikerült tisztességesen lezárni az évadot. Persze, mindenki más miatt szereti a Gossip Girlt, az én esetemben a szezont Jenny mentette meg – az írók itt használták ki leginkább a karakterben rejlő megannyi lehetőséget.

  Úgy gondolom hogy a nagyobb fanok már rég a negyedik évadnál tartanak, de az újoncok vagy a szinkronpártiak részére továbbra is azt javaslom hogy próbálják be a Gossip Girlt, hiszen napjaink leginkább guilty pleasure sorozatáról van szó. Ráadásul ha az írók néhanapján összekapják magukat, akkor nem csak azért nézed mert tetszik a látvány, hanem mert a történet is leköt.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here