Főoldal Hírek Hírek Röviden – 2011. Február 4.

Hírek Röviden – 2011. Február 4.

3
Oszd meg!
  • Jesse McCartney elvállalta a Fox dráma pilotjának, a Locke & Key-nek a főszerepét. Miután Nina Locke (Miranda Otto) férje egy brutális gyilkosság áldozata lett, a nő a gyermekeivel együtt (Tyler, Kinsey, Bode) visszatér a régi családi házba, ám az érkezésüknek nem mindenki örül… A produkció igénybe veszi McCartney zenei tehetségét is, hiszen a karaktere Tyler állt legközelebb az édesapjához, és bűntudata is lesz annak halálát illetően amit a zene erejével tud lecsillapítani. Májusban dől el hogy a Locke & Key megkapja-e az első évados berendelést. Én drukkolok :)
  • Új kollekciót hoztak létre az Egyesült Államokban, a 90210 női hősnőinek ruházatára irányulva. Tehát akiknek tetszik Naomi extravagáns, Silver vagány vagy Annie kislányosan nőies imidzse, az máris előveheti a hitelkártyáját és rendelheti is az interneten keresztül a sorozatban látott ruhákat. A kollekcióba a Bebe.Com-on tekinthetnek bele az érdeklődők.
  • Ha már 90210: a sorozat megmaradt két központi középkorú szereplőjének is távoznia kell. Lori Loughlin (Debbie) és Ryan Eggold (Ryan) a harmadik évaddal búcsúznak a szériától – a készítők a távozás okát pedig a szereplők leérettségizésével magyarázzák.
  • Dúl a szerelem Hollwoodban. A Glee és a The Vampire Diaries sztárjai bonyolódtak szerelmi viszonyba, nevesítve Jenna Ushkowitz és Michael Trevino. A lepel a SAG Awardson hullott le róluk, ahol mindenki számára világossá vált hogy több van közöttük mint barátság. Gratulálok nekik :)
  • 2011. Február 6-án folytatódik a Gossip Girl a Cool TV műsorán. A magyar cím változatlan, továbbra Pletykafészek címmel keressétek a szériát a tévéújságban.
  • Március 25-én debütál az amerikai Disney Channel műsorán a Zack & Cody film, természetesen a Sprouse Ikrek és Debby Ryan főszereplésével.
  • Máris megkapta a kaszát a The Cape c. sorozat, amiben a Terminator TSCC sztárja, Summer Glau az egyik főszereplő. Az NBC eredetileg 13 epizódra rendelte be a sorozatot, a tizedik résznél pedig le is állította a forgatásokat, tehát ennek a sorozatnak sem lesz lezárása. Ettől függetlenül én nyáron ledarálom :)

3 Hozzászólások

  1. “Májusban dől el hogy a Locke & Key megkapja-e az első évados berendelést. Én drukkolok”

    Miranda miatt én is nagyon drukkolok. Nagyon szeretem a Gyűrűk ura és még néhány jól sikerült filmje miatt.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here