SAG Awards 2011 – A nyertesek

  2
  Oszd meg!

  Tegnap este adták át Amerikában a legnagyobb színész céh, a Screen Actors Guild díjait. Eme díj különlegessége hogy a színészek osztják ki egymás között, elismerve ezzel a másik munkáját. Íme, a nyertesek!

  sag2011

  A tévés kategória legjobb dráma sorozata a Genszterkorzó lett, a komédia közül pedig a Modern család találtatott viccesebbnek mint a Glee. A színészek közül Steve Buscemi megkapta a sokadik díját a Genkszterkorzóért, de Julianna Marguiles (A férjem védelmében) is vihoghatott a könnyeit takarva. Most nem felejtkeztek el a 30 Rockról, Alec Baldwin kiütéssel győzött. Női mellékszereplők közül pedig mindenki ‘nagyija’, Betty White volt a nyerő, a Hot in Cleveland mellékszerepéért.

  A mozis szekcióban tarolt a The Fighter, hiszen főszereplői, Melissa Leo és Christian Bale is díjazva lettek. Nem feledkeztek el A király beszéde dadogós Colin Firth-jéről sem, ráadásul az lett a legjobb film is, illetve Natalie Portman is megkapta a szobrocskáját A fekete hattyúért.

  A listát elnézve semmi extrát nem véltem felfedezni, ugyanazok a jelöltek és szinte azonos díjazottak. Ennyire gyenge lett volna a tavalyi mezőny? Vagy csak olyan nehéz több sorozatot/filmet jelölni?

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here