Való Világ 4 – Online is, meg nem is

0

Adott egy érdekes interjút Rubin Kristóf az [Origo]-nak, az érdeklődők itt olvashatják el. A “valóság”-show producere több érdekes információt megosztott a műsorral a kapcsolatban, a legjobbat pedig ide be is másolom nektek:

Több oka volt annak, hogy megszakadt a netes közvetítés. Egyfelől az elején technikai problémák is voltak, nagyon sokan akartak egyszerre streamet nézni, ezt pedig nem bírta el az oldal. Másfelől az új médiatörvénynek is meg kell felelnünk, és így egy új szituáció van, nem szeretnénk büntetést. Sokszor valóban nem volt adás a neten, gyakran inkább óvatosságból vettük el  a képet.  De ez változni fog, mert 15 perces késleltetéssel megy majd eztán a stream, és lesz egy külön ember, aki csak erre figyel. Mondok példát: fontos nekünk a nem villalakó emberek személyes jogainak védelme. Ha politizálnak, az sem szerencsés, ha kimegy a netre, elvégre ez egy szórakoztató műsor.”

Aláírom, valahol igaza van – bár az elmúlt három szériában ilyen probléma nem volt, sem a személyes jogok sem a politikamentesség nem hozta lázba a készítőket. Persze, akkor nem volt új médiatörvény sem, sőt, VV Gigi se buktatta le az egész bagázst

755 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.Leave A Reply