Főoldal Hírek Sarah Michelle Gellar – A nagy visszatérés!

Sarah Michelle Gellar – A nagy visszatérés!

2
Oszd meg!

Nyolc év telt el azóta hogy Sarah Michelle Gellar befejezte a Buffy a vámpírok réme forgatását. A színésznő azóta nem is igazán szerepelt a tévében, leszámítva az Amerikai fater és A simpson család szinkronmunkáit. A színésznő az elmúlt években leginkább mozifilmekben szerepelt, láthattuk őt többek között Az átok, Veronika meg akar halni vagy a Lélegzet c. filmekben.  A Buffy rajongók többsége – ahogy jómagam is, – örömmel olvastuk azon híreket 2009ben hogy Sarah visszatér a képernyőre, egy HBO pilot főszerepében. A The Wonderful Maladys címet viselő sorozat tervben három felnőtt testvér életét követhettük volna nyomon, akiknek az életük működésképtelen, talán éppen azért mert a szüleiket fiatalon veszítették el. Gellar karaktere, Alice például az alkoholban és az agresszivitásban talált menedéket, nővére Mary terapuetaként képtelen megfogadni a betegeinek adott tanácsokat, bátyjuk, Neil pedig a furcsaságban lelt menedékre. Az érdekes szinopszis ellenére a pilotból nem lett sorozat, talán éppen azért, mert 2009 Szeptemberében megszületett Sarah és férje, Freddie Princze Junior közös gyermeke, Charlotte Princze.

Viszont, drága Buffy fanok, örömmel adom hírül hogy azon remény, miszerint Sarah ismét egy sorozatban kapjon főszerepet korántsem veszett el. A CBS nemrég adta hírül, hogy Gellar kapta a Ringer c. pilot főszerepét. A thriller sorozat egy maffia elől menekülő nő életét meséli el, aki felveszi az ikertestvére személyazonosságát hogy elbújjon az üldözői elől, de azt nem tudja hogy a testvére fejére vérdíj van kitűzve. Azt hiszem meg is van a májusi pilot-szezon legnagyobb drukkolása, a legjobban várt megrendelés.

Igen, a Ringer sztorija nem az igazi, legalábbis első blikkre ‘nem nekem való’, de Sarah Michelle Gellar jelenléte eléri azt, hogy az “akarooom” listám első helyére kerüljön. Jó, tavaly így voltam a Kerri Russel féle Running Wilde-al… Mindettől függetlenül a pilot hír főszerepe több mint remek, ugye?

2 Hozzászólások

  1. Én inkább 1 buffy angel filmet szerenték vele :( v legalább ha vissza tért volna az Angel utolsó részére… de ennek is örülök

  2. SMG mikor volt az Amerikai Faterben? mármint gondolom a hatodik évadban, de melyik részben? jó lenne tudni, mert ő is, és a sorozat is nagy kedvencem [:

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here