Főoldal Hírek I Am Number Four ~ Hamarosan a mozikban!

I Am Number Four ~ Hamarosan a mozikban!

4
Oszd meg!

Azt hiszem már ismertek annyira hogy tudjátok, imádom az olyan filmeket amikben extrém a történet, fontos szerepet kapnak benne a fiatalok, és előjönnek a különleges képességek, világ és egyéb megmentős gondolatok… A Smallville alkotóinak – Alfred Gough és Miles Millar – köszönhetően pedig egy ilyen film debütálhat a mozikban, az I Am Number Four forgatókönyvét ugyanis ők írták.

A film kilenc földönkívüli történetéről szól. Miután az ellenséges faj, a Mogadorians elpusztítja a bolygójukat, a földre jönnek ‘a kilenc’ után hogy megöljék őket. Azonban ők sem védtelenek, mindegyik rendelkezik egy különleges képességgel, ráadásul mindegyik kap egy sorszámot, és csak sorrendben lehet megölni őket. Eddig hármukkal végeztek.

negyes

Most jön A negyedik, aki John Smith (Alex Pettyfer) néven költözik Ohioba, ahol egyszer diákként álcázva magát próbálja elkerülni a sorsát. Összebarátkozik Sarahval (Dianna Agron) egy édes, középnyugati fotós lánnyal. Miután egymásba szeretnek, harcolniuk kell a Mogadorian-sok ellen. Lehet hogy csak az öt túlélő idegen közös erejének segítségével nyerhetnek?

Nos igen, scifi a javából. Meg tini-szerelem. No meg itt van a Glee aduásza, Dianna Agron, aki énekelni nem nagyon tud, de színészkedni annál inkább. Őszintén szólva ez az általam leginkább várt mozi pemier, és úgy tűnik másik is számítanak a sikerre, hiszen a film premierje után pár héttel, a jóképű Alex korábbi filmjét, a Vanessa Hudgens partnereként forgatott The Beastly is bemutatkozik az amerikai nagyképernyőn.

Őszintén bízom benne hogy hozzánk is hamar eljut az alkotás, addig is nézzétek meg az legújabb tv-spotot és a magyar feliratos trailert, azt hiszem ezeknek köszönhetően mindannyiunkban tudatosulhat, ha másképp nem, az effektek és a számítógépes trükkök segítségével biztos jól szórakozunk majd :)

4 Hozzászólások

  1. Én már a Beastly-t várom hónapok óta, reméltem,hogy nem lesz ismert itthon,de most,hogy már a könyv is megjelent,nagy az esélye,hogy ez is tinik hadák vonzza majd a mozikba…

  2. eddig is gyanítottam, h jó film lesz, de ha a készítőinek bármi köze van a Smallville-hez, akk tuti *.* (: és a Beastly is biztosan jó lesz, habár Vanessa nem tölt el túl nagy bizalommal :S

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here