Zac Efron az iraki hős

  3
  Oszd meg!

  Az utóbbi években Zac Efron egyre komolyabb szerepekben tűnik fel a mozikban, mint a Charlie St. Cloud halála és élete valamint az Én és Orson Welles c. adaptáció. Efron egy film erejéig biztos marad a komoly szerepeknél.

  The Lucky One címmel készül az egykori pacsirta új filmje, amiben Logan Thiabult bőrébe bújt Zac, egy irakot háromszor megjáró tengerész gyalogoséba. Logan a háború nyomasztó emlékeitől egy utazással próbál megszabadulni, és meg akar találni egy ismeretlen lányt, akinek a képét kincsként őrzi magánál. Amióta a fotó nála van, egyre szerencsésebb az élete, a harctéren és a szerencsejátékban egyaránt. Logan pedig tudni akarja, ki az a lány akinek köszönheti az életét. A film Nicholas Sparks (Kedves John, Az utolsó dal) könyvéből készül, a rendezést pedig Scott Hicks vállalta magára. A forgatások egy ideje már tartanak, a premier időpontja egyelőre kétséges.

  A drámai szerep mellett még egy érdekes projektje is fut Efronnak, méghozzá a New Year’s Eve c. film. A felröppent hírek szerint a Valentine’s Day-hez hasonló produkció több szerelmespár életét mutatná be, Zac partnernőjét pedig a Glee sztárja, Lea Michele alakíthatja. Persze ez egyenlőre mind szóbeszéd, hivatalos információ még várat magára.

  Mellesleg ráférne Zacre a szakmai siker mellett pár vidám nap is, hiszen a tavalyi esztendőben szakított kedvesével. Vanessa Hudgens és Zac öt évig jártak együtt, és még a Vanessa fotóbotránya okozta nehéz heteket is sikeresen átvészelték. Őszintén bízom benne hogy Efron és Hudgens végül megtalálja a boldogságot, akár külön, akár együtt.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here