Főoldal Hírek Smallville – Ma debütál a kilencedik évad!

Smallville – Ma debütál a kilencedik évad!

0
Oszd meg!

A nagy Smallville lemaradásom közepette sem felejtkeztem el a tényről, miszerint ma debütál a Viasat 3 műsorán a legendás sorozat kilencedik évadja. A tavaly májusban véget ért évadban Clark Kent egyre inkább kezd azzá a hőssé válni, akit a Superman sagában megismerhettünk, hiszen a fiún már feltűnik a legendás szimbólum!

A szezon több szempontból is sok érdekességet ígér a nézőknek, hiszen a fórumozók és a rajongók véleménye szerint a kilencedik évad ugyanolyan izgalmas és érdekes mint az azt meglőző nyolc. Szerencsére itt is számos vendégsztár feltűnik, többek között a kilencvenes évek nagy kedvencei, a Beverly Hills 90210 sztárja Brian Austin Green és a Hetedik mennyországból ismert David Gallagher. De visszatérnek a régi ismerősök is, méghozzá Anette O’Toole (Martha Kent) és Michael McKean (Perry White), igaz az ő megjelenésükre várnunk egy ideig, pontosan huszonegy hetet :)

Tehát, ne felejtsétek, a Smallville kilencedik évada ma, 18.00-kor indul a Viasat 3 csatornán, és szombatonként este hat körül lesznek majd láthatóak az új epizódok. Arról sem szabad elfeledkezni hogy a legendás sorozat idén májusban véget ér, tíz hosszú év után. Májusig én is bepótolom a kimaradt részeket :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here