Főoldal Oldal Blog Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

6
Oszd meg!

Eljött ez is, ma van 2010 utolsó napja. A blog történelmében sorsdöntő volt az idei év, hiszen idén sikerült a látogatók számát növelni a tavalyi esztendőhöz képest, ez a pozitív tendencia pedig továbbra is nő. Az elmúlt évben összesen 265.377 egyedi látogatót fogadott a blog, és 406.705 azoknak a száma, akik egy nap két-három alkalommal is újratöltötték az oldalt. Úgy gondolom ez nagy szám és én büszke is vagyok rá. Sajnos az őszi kevés friss rávette bélyegét az oldal látogatottságára is, de bízom benne hogy jövőre megtartjátok jó szokásotok és visszatértek majd a Media Addictra. Egyébiránt, a freeblog statisztikája szerint a google-ből érkezők legtöbb esetben a Randiztam egy sztárral kifejezés kapcsán jutottak el az oldalra, ráadásul a film premierje vonzotta a legtöbb látogatót is, 2010. Május 2-án egész nap több mint 2200-an olvastátok a Starstruck Week érdekességeit. Sokan találtatok ide a Hannah Montana, Született Feleségek és Vanessa Hudgens kapcsán is.

Az idei évben a nagy látogatottsági bummtól eltekintve több fontos dolog történt, például számos alkalommal került ki a freeblog főoldalára az oldal, aminek köszönhetően új emberek lettek visszatérő látogatók. Több exkluzív dolog is lefolyt az oldalon, elég a sorozat-hetekre gondolni. Idén pedig karácsonyi ajándékkal is kedveskedtem, innen is köszönet a sok köszönő e-mailért ezzel kapcsolatban.

Hogy mit hoz a jövő? Fogalmam sincs. A 2011-es év lesz az első ami úgy indul hogy nincs más oldalam a Media Addict-on kívül, így minden felesleges időm és energiám arra tudom ‘áldozni’ hogy jobbá varázsoljam az oldalt. Bízom benne hogy ebben Ti is partnerek lesztek.

Az élet tehát nem áll meg, 2011-ben robog tovább az oldal. Holnap délelőtt már az első frissek is megérkeznek, miközben legtöbbünk békésen szunyókálva piheni ki a szilveszteri buli ‘fáradalmait’. Idén én is úton leszek, belevetem magam a belvárosi éjszakába, tegyétek ti is, öltözzetek fel rétegesen vagy ha nyugisabb programra vágytok, vackoljátok be magatok egy puha takaró alá, bújjatok hozzá a párotokhoz vagy legyetek a barátaitok társaságában, nézzetek egy jó filmet vagy sorozatot. Nem az a lényeg hogy hol töltitek a mai estét hanem az hogy kivel :)

Kívánok tehát minden látogatómnak boldog, sikerekben gazdag új esztendőt. Tartsatok jövőre is a bloggal, 2011-re a látogatottsági határ minimum a félmillió – együtt elérjük majd, ugye?

6 Hozzászólások

  1. B.Ú.É.K.! :)
    Én biztos, hogy továbbra is követni fogom az oldalt. Annyira jó olvasni a kritikáidat és bejegyzéseidet. Szóval én 2011-ben is a Media Addict-tal tartok. :)

  2. boldog új évet!! remélem továbbra is olyan jókat fogsz írni mint eddig :P (ja, am csak gondoltam megosztom veled, h annak idején a Te “hatásodra” kezdtem el nézni a Glee-t, most pedig a Fiúk a klubból járt hasonló képpen :D )

  3. Köszi mindenkinek :)

    @Wixi: Hú, az ilyet nagyon szeretem, ha valaki az én ‘hatásomra’ kezd bele valamelyik általam szeretett sorozatba. Bízom benne hogy egyikben sem fogsz majd csalódni :)

  4. hát a Glee-ről való áradozásba inkább most nem kezdek bele, mert minden egyes részéről napokig tudnék beszélni (kivéve a Britney-set, de azt ne is emlegessük inkább xD) A FAK-ból most tartok a 4. évad vége felé, és az is nagyon tetszik, csak az (volt) furcsa benne, hogy ha jól emlékszem, azt olvastam valahol, hogy 2000-ben indult a sorozat. A dátum miatt nagyon meglepő volt nekem, h ennyire melegellenesnek ábrázolták a társadalmat, mármint azt gondolná az ember, hogy “manapság” már nem ilyenek az emberek. De persze lehet, hogy a sorozat direkt felnagyít bizonyos dolgokat a nézők kedvéért (hű, ez ezzel a sorozattal kapcsolatban de nagyon kétértelmű mondatra sikerült xD), hogy jobban megértsék…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here