Főoldal Hírek James Marsden a Modern családban vendégszerepel!

James Marsden a Modern családban vendégszerepel!

4
Oszd meg!

Már az Ally McBeal óta nagy kedvencem ez a harcminhét évesen is kölyökképű, nagyon édes James Marsden. Amióta Ally fantáziaképeiben szerepelt – aki látta tudja mire gondolok ;) – azóta igyekszem a lehető legtöbb filmet megnézni amiben ő szerepel, a 27 idegen igen, a Hajlakk és a Bűbáj is igazi Marsden-klasszikusnak számít a szememben.

Most pedig nagy dilemmába kerültem, hiszen James epizódszerepet kapott az általam egyik leginkább antikpatikusnak ítélt sorozatban, a Modern családban. Egy fizikoterapeuta-féleséget fog alakítani egyjanuárban bemutatandó epizódban.

Hogy miért nem csípem annyira a Modern családot ne kérdezzétek, magam sem tudom. Pár hónapja írtam róla, már ott is fanyalogtam ezerrel. Viszont, ellenérzés ide vagy oda, Marsden miatt megnézem azt a részt amiben szerepel, hátha rájövök mi ez a nagy felhajtás a sorozat körül!

james-marsden

4 Hozzászólások

  1. *fangirl scream*
    Végre egy színész, akivel kapcsolatban teljes mértékben egyetértünk! :))))))) Hajlakk, Bűbáj, X-Men: alap. Továbbá vagy ötezer filmben játszotta a hősnő hoppon maradt B-szeretőjét.
    Muszáj lesz szerepeltetni a Glee-ben (őt és Hugh Jackmant is), még azelőtt, hogy a sorozat átmenne önmaga paródiájába.

  2. @Ariberth: Nem hiszem el hogy ő az egyetlen akit mindketten szeretünk :)

    @Olga: Nézd meg a 27 idegen igent – ő az absz. főszereplő :)

  3. Már láttam :D jó kis film de ink csak Kathrine heigl nevével reklámozzák azt a filmet(bár őt is szeretem csak akkor is…)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here