Főoldal Érdekességek Érdekességek Az 50 legkeresettebb celeb – A tinik világából

Az 50 legkeresettebb celeb – A tinik világából

3
Oszd meg!

Amerikában a Teen Vogue magazin az egyik piacvezető lap a tinédzserek körében. Az újság nem csak a papírfelületen hódít, de az online felülete is rendkívül népszerű a fiatalok körében. Az oda látogatók többek között beleleshetnek a Teen Vogue lap tartalmába, de extra információkat is megtudhatnak kedvenc sztárjaikról, külön stílusrovat várja őket, de még a szobájuk feldíszítésére is kaphatnak tippeket az oda látogatók.

Az online felület szerkesztői összesítették hogy az elmúlt évben mely ötven híresség volt a legnépszerűbb, tehát kikre kattintottak a legtöbbször azok, akik a TeenVogue.Com-on böngésztek.

A teljes lista itt tekinthető meg, azt hiszem senkinek sem okoz meglepetést, hogy Justin Bieber lett a lap legkeresettebb személyisége. A második a Harry Potter sztárja, Emma Watson, őt követi Hannah Montana, azaz Miley Cyrus. Ami meglepő, hogy Kristen Stewart (5) és Taylor Lautner (7) úgy tartózkodik a listán, hogy Robert Pattinson be se került a top50-be. Természetesen a Glee sztárjai is helyet kaptak a listán, Lea Michele a 11-ik, Dianna Agron pedig a 44-ik helyet szerezte meg.

Örülnék ha hasonló listát én is tudnék prezentálni nektek a blog statisztikái alapján, de erre a freeblog sajnos nem ad lehetőséget…

950 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Ööö, most néztem meg a listát és Robert Pattinson a huszadik, szóval mégiscsak felkerült a listára :)
    Nekem az a furcsa, hogy Victoria Justice sokkal előrébb végzett, mint Miranda Cosgrove. Azt hittem az iCarly csúcsnézett, a Victorious meg csak elmegy nézettségileg…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here