Főoldal Hírek Golden Globe – Az idei jelöltek

Golden Globe – Az idei jelöltek

2
Oszd meg!

Idén 68. alkalommal adják át Hollywoodban a Golden Globe díjakat, amikre az álomgyárban dolgozó újságírók nominálják a szerintük arra érdemeseket. A rendezvény az NBC műsorán lesz majd látható, 2011 Január 16-án, tehát akkor válik nyilvánossá a nyertesek személye.

Engem természetesen a sorozat kategória érdekel a legjobban! Egy dolog mindenesetre zavar: hogy a CW egy sorozata se jutott be még a jelöltek közé sem. Pedig a The Vampire Diaries simán elfért volna, a színészek közül pedig Nina Dobrev és Ian Somerhalder alakítása önmagáért beszél. A komédiáknál őszintén bízom abban, hogy a Glee most képes lesz leverni a Modern Familyt, bár ki tudja, azon se lepődnék meg ha vigaszágon befutna a The Big Bang Theory. A drámáknál bízom egy The Good Wife győzelemben, de úgyis a Mad Men vagy a The Walking Dead fogja learatni a babérokat…  Drámai színészeknél hajrá Michael C. Hall és Julianna Marguiles, komédiásoknál pedig pedig Jim Parsons győzelmét favorizálom. Annak külön örülök hogy Lea Michele ismét jelölve lett, ideje lenne most már átvennie valamilyen szobrocskát Rachel megformálásért, hiszen nagyon megérdemelné… Mellékszereplők kategóriában a hölgyeknél talán ismét tarolhat Jane Lynch, de Julia Stiles vagy Sofia Vergara győzelme se lepne meg, az uraknál szerintem az idei Chris Colfer éve lesz, tekintve hogy sorozat-béli karaktere milyen érzékletes változásokon esett át az idén.

A filmes szekcióban a legjobb drámában többek között a The Fighter és a The Social Network mérkőzik meg, míg a vígjátékok közt az Alice csodaországban és a Christina Aguilera nevével fémjelzett Burlesque is jelölve lett. Az animációs filmeknél ugyan öt jelölt is van, egyértelmű hogy a Toy Story 3 lesz a befutó. A színészeknél nagyon drukkolok Emma Stone-nak, hiszen a Könnyű nőcske főszerepéért kijár neki az elismerés. A férfiaknál Johnny Depp két nominálást is szerzett, ettől függetlenül hajrá Jake Gyllenhaal!

Az összes jelöltet ezen a linken meg tudjátok tekinteni, addig is írjátok meg, ki az aki(k)nek Ti drukkoltok? Személy szerint: hajrá Glee!

491 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Hajrá Glee és hajrá Michael C Hall!
    Ha Julie Stiles vinné a vendégszereplő díjat… :P Tavaly is Dexteres vendégszereplő vitte azt a díjat ha nem keverem az Emmy-vel :P

  2. Romola Garainak örülök nagyon, tüneményes volt a legújabb Emma-feldolgozásban.

    Mi, Jolie-rajongók meglepődtünk, hogy Angelina egyáltalán szóba került idén, és gyanítjuk, hogy most inkább csak a show miatt hívták, de persze örülünk neki. :) Viszont Emma Stone felőlem hazaviheti a díjat, sok jót olvastam róla.

    Mivel a filmek jó részét nem láttam, így csak az emberekre tudnék szavazni… Úgyhogy hajrá, Romola, Natalie Portman és Chris Bale.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here