Főoldal Érdekességek Érdekességek Elindult a “Való Világ” 4…

Elindult a “Való Világ” 4…

0
Oszd meg!

Annak idején a tinédzseréveim nagy szórakozása volt a Való Világ és a Big Brother suliban való kibeszélése, számítástechnika órán titokban meglesni mit ökörködik Majka a szaunában fetrengve – erre például meg sem adja a lehetőséget a felélesztett műsor.

vv-jerzy

Mindenki számára nyilvánvaló volt hogy lesz még “Való Világ”, csak azt nem tudtuk mikor. Bevallom őszintén, amikor felröppentek az első hírek a negyedik kiadásról még izgatottan vártam, kíváncsi voltam most milyen ökröket válogatnak majd be. Ráadásul, az első három szériánál ‘szerencsém’ is volt, hiszen a kedvenceim vagy nyertek (Szabolcs) vagy messzire eljutottak (Anikó, Katka). Igen-igen, Szabolcs azután lett kedvenc hogy megjelentek róla azok a dögös képek a magazinban :)

Egy szó mint száz, jó dolog ez a Való Világ, és tényleg érdekes műsor, de én most már nem tudom komolyan venni. Az ok egyszerű: nem lehet online követni az eseményeket. Most megkérek mindenkit hogy ne sértődjön meg, de ki az a hülye aki beveszi ezek után, hogy a műsor nem egy Dallas-Paula és Paulina szintű szappanopera-telenovella paródia lesz? Amikor a hír kiderült, én elvesztettem minden lelkesedésem a műsorral kapcsolatban.

Persze, nem vagyok hülye, tudom hogy régen is manipulálták ezerrel a dolgokat, emlékezzünk csak arra hogy juttatták be Anikót másodjára a villába – gondolom jól feküdt Árpa Attilánál. Abban is biztos vagyok hogy az első szériák esetén, például a titokszobában kaptak egyfajta ‘utasításokat’ a szereplők. De, ezeken annyira jól megoldották, hogy a mezei nézőnek fel sem tűnt a manipuláció.

Most mégis mit kapunk? Nem tudjuk online követni, ergó bármit megtehetnek, az se lepne meg ha napi 3 óra forgatókönyv tanulás, 1 óra smink és fodrász lenne a menetrend, és olyan 4-5 óra forgatás, csak hogy az esti műsorra készen álljon minden…

Egyébiránt a műsorvezető személyével sem vagyok elégedett. Nem azt mondom hogy Stohl ‘drogos’ Andrást kellett volna megint kiválasztani, hanem azt, hogy nem Balázs az egyetlen opció. Kicsikét unalmas már hogy minden nagyobb show vagy műsor esetén ugyanazokat az arcokat lövik el, akiket bár a néző – még, – kedvel, de a folytonos szereplés után előbb-utóbb meg fog unni.  A női műsorvezető ha minden igaz Lilu lesz, neki örülök, hiszen őt már rég foglalkoztatták nagyobb show-ban.

Legszívesebben Lilu mellett Peller Mariannt láttam volna, aki annyira gyönyörű, hihetetlenül karakán és nagyon természetesnek ható személyiség, ráadásul kitűnő orgánummal rendelkezik, csak miatta hallgatom reggel a Rádió 1-et… De ha mindenképp pasi kell Lilu mellé, ott van például Harsányi Levente vagy István Dániel…

Picikét szomorú vagyok tehát hogy az a műsor ilyen keretek között indult el, hiszen mindenképp van létjogosultsága egy valóságshownak a képernyőn, a lényeg annyi hogy valamilyen szinten mutassa be a ‘valóságot’, és ne azt amit a kreatív stáb érdekesnek talál.

Off: Holnap és holnapután érkezik egy összefoglaló írás a Megasztár és az X-Factor versenyzőiről, addig ‘igyekezzetek’ visszatartani az erre vonatkozó kommenteket. Köszönöm :)

1146 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here