Running Wilde – 1.01.

  0
  Oszd meg!

  Sok esetben az ember azt hiszi, elég ha egy sorozat főszerepét egy nagy kedvenc színésznője alakítja, és taddám, máris kész a tökéletes kikapcsolódás. Hát, ez nagyon nincs így, és sajnos a Running Wilde sem teljesítette az elvárásaimat.

  Drága ‘Felicity’, Kerri Russel ide vagy oda, ez bezony szánalmas egy nyitás volt. Hogy teljes képet alkothassak a sorozatról, megnéztem az első három részt is, és azt kell hogy mondjam, nem javult egyáltalán a színvonal.

  Az elején úgy gondoltam, legalább történetileg rendben lesz a dolog. Nekem szimpatikus az, hogy van egy elszánt környezetvédelmi aktivista, aki elhatározza, hogy jó útra téríti tinédzserkori szerelmét, az elkényeztetett milliomost, aki majd ennek hatására tán megmenti a bolygót. Az alap még el is menne, a kidolgozással vannak a legnagyobb gondjaim.

  Egyes egyedül a gyerek az, aki mint karakter érdekes, ráadásul jól is narrálja a sorozatot. De a többiek, hát egy tragikomédia. Még Kerri Russel is nagyon szánalmas, egyrészt előadja a nagy környezetvédelmi dívát, aki nem hajlandó élvezni a ‘luxust’, erre amikor senkise látja, áztatja magát a hatalmas fürdőkádban. Persze, valahol tán még funny is lenne a dolog, de nem az. Persze nem Kerri a legnagoybb probléma, hanem a főhős. Steven (Will Arnett) rendkívüli módon idegesítő egy személyiség, ráadásul még a színész sem hozza azt a szintet, amit a filmográfiája és az ismertsége miatt elvárna az ember…

  Értékelés: 4/10
  Hatalmas csalódás, és mint Kerri Russel rajongó is azt mondom, nekem ennyi elég volt. Ki tudja, majd egyszer talán végignézem, de ebben az időhiányos időszakban köszönöm, ennyi elég volt. Ez bezony kasza. Egyes egyedül Kerri Russel miatt sajnálom nagyon :(

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here