Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Glee 2.04. – Sam melyik csapatban játszik?

Glee 2.04. – Sam melyik csapatban játszik?

0
Oszd meg!

Már kétszer megnéztem a ‘Duets’ c. részt, de még mindig képtelen vagyok eldönteni, hogy most Sam biszexuális vagy sem. Annyi aprócska jel utal arra, hogy valamilyen szinten mintha vonzódna Kurt-hoz, ráadásul a rész végén kiderült, Sam nem túl megbízható srác. Mármint, hogy tagadta hogy nem festi a haját, aztán a végén csak bevallotta hogy mégis. Akkor ott van az is, hogy Sam fiúiskolából jött, bármennyire is fontos számára a hírnév együtt énekelt volna a sráccal, ráadásul az sem zavarta őt túlzottan, hogy pucér amikor Kurttel társalog… Akárhogy is, kíváncsian várom hogy alakítják Kurt szálát ebben az évadban. Mármint, az ahogy az apját majdnem elvesztette remek volt, Chris is odatette magát színészileg, de én inkább azt várom, hogy teljesedik majd ki a karakter. Hiszen emlékeztek, Sue megkérdezte tőle még az első évadban, hogy honnan tudja magáról hogy meleg, ha még sosem smárolt? Érkezik majd pár rész múlva egy konkurens kórustagos srác, valami Blaine, állítólag vele lesz valami… Majd kiderül, mindenesetre szerintem érdekes lenne egy Quinn-Sam-Kurt szerelmi háromszög.

Apropó, Quinn. A sorozat elején nemigazán kedveltem a karaktert, aztán ahogy kiderült a terhesség, és ezzel párhuzamosan a lány személyisége folyamatosan deformálódott, úgy lett egyre szimpatikusabb számomra Dianna Agron is. Ez a rész nagyrészt azért volt tökéletes, mert Quinn köré épült. Végre, megérdemli a lány hogy összejöjjenek neki a dolgok. És én már akkor is boldog leszek, ha kiderül hogy Sam hetero és boldoggá teszi ezt a tündérhercegnőt :)

A sorozat egyébként egyre jobban tetszik, gondolom ez nem lep meg senkit. De most komolyan, miért is lenne meglepő? Végre, kezd visszatérni az első évad részeinek a zenei minősége, ráadásul a szereplők közötti szálak is egyre érdekesebbek. Például, kíváncsi leszek mit hoznak ki az Artie-Brittany vonalból, én el nem tudtam volna képzelni hogy őket akár össze is hozhatják…

Értékelés: 6/10
Bármennyire is remek volt a rész, mégiscsak itt hangzott el a Glee történelmének legótvarabb dala, a ‘Sing’, amiben Mike végre megszólalt – és most először kívántam azt, bár befogná a száját. Ő tényleg azért van ott hogy táncoljon, szóval , Mike barátom, korlátozódjunk az egyszavas mondatokra és a sok táncra, rendben?

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here